"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פספס מקום בגמר ה-NBA: ההחלטה שהתנפצה לחברו של דני אבדיה בפנים

דאלאס ניסתה לצרף במהלך העונה בטרייד את קייל קוזמה, שהעדיף להישאר בוויזארדס בטענה שהמאבריקס "לא באמת מוכנים למאבקי האליפות" • אחרי העלייה לגמר, השחקנים שצורפו מוושינגטון ושארלוט חגגו: "הגענו מהתחתית לטופ"

,עודכן
0השמעה

לוקה וקיירי חוגגים העפלה לגמר עם דאלאס / קרדיט: דאלאס מאבריקס

המסע של דאלאס לעבר גמר ה-NBA, אליו העפילה הלילה (בין חמישי לשישי) אחרי 1:4 על מינסוטה בגמר המערב, לא היה חלק. הטקסנים יחסית דשדשו בחצי הראשון של העונה, והתפנית הגדולה הגיעה בפברואר כאשר הקבוצה ביצעה שני טריידים משמעותיים.

בעסקה אחת היא השיגה את פי ג'יי וושינגטון משארלוט, ובשנייה את הסנטר הפותח של וושינגטון וויזארדס - דניאל גאפורד. השניים הפכו מיד לשחקני חמישייה וגם בגמר מול בוסטון יהיה להם תפקיד משמעותי ברוטציה.

השניים יודעים היטב להעריך את העובדה שבזכות טרייד אחד, הם עברו משתיים מהקבוצות החלשות במזרח לקבוצה שרחוקה ארבעה משחקים מאליפות. במהלך החגיגות בחדר ההלבשה, וושינגטון תיעד את עצמו לצד גאפורד ואמר: "מהתחתית לטופ, תגיד להם, הגענו מהתחתית לטופ".

PJ Washington and Daniel Gafford went from playing with the Hornets and Wizards, to joining the Mavericks and heading to the NBA Finals.

“From the bottom, to the top!” 🔥pic.twitter.com/GWjIPAV9jb

— MFFL NATION (@NationMffl)May 31, 2024

מי שהיה יכול להיות חלק מדאלאס, אך ויתר על כך, הוא קייל קוזמה. מספר ימים אחרי שחלון הטריידים ננעל, חברו של דני אבדיה בוושינגטון סיפר כי הוא ויתר על האפשרות לעבור בטרייד לדאלאס, וההסבר שלו לכך כעת מתנפץ לו בפנים. "כבר לקחתי אליפות (עם הלייקרס) והבנתי שב-NBA מתחרים על אליפויות, לא על מקום בפלייאוף. הרגשתי שדאלאס עדיין לא מוכנה לדבר הזה", אמר קוזמה, "המנהל המקצועי הציג לי את הצעת הטרייד של דאלאס והשאיר את ההחלטה בידיים שלי. אמרתי לו שאני רוצה להישאר ולבנות כאן משהו והשיחות הסתיימו".

קוזמה לא הצטרף לחברו גאפורד במעבר לטקסס, ופי ג'יי וושינגטון שמשחק בעמדה של קוזמה הגיע כאמור בטרייד נפרד משארלוט. האם עכשיו הוא מתחרט?

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
קייל קוזמה. עכשיו הוא מתחרט?,צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר