"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אפילו שאראס התנצל: נשיא היריבה הפוטנציאלית של מכבי תל אביב תחת מתקפה

בסיום משחק 4, בו הפסידה פנרבחצ'ה בביתה למונאקו, בנו של עלי קוץ' ניסה לפרוץ למגרש ולפגוע בשחקני הקבוצה הצרפתית • צפו במהומה שהתפתחה על המגרש

,עודכן
0השמעה
שחקני מונאקו במגננה. רגע מביך למארחים הטורקים. צילום: אי.אף.פי

לוזרים. בסיום משחק 4 דרמטי באיסטנבול בין פנרבחצ'ה למונאקו, האורחים מצרפת ניצחו אתמול (שישי) 62:65 וכפו משחק חמישי בסדרה בביתם. מי שלא קיבלו את ההפסד בצורה טובה היו אוהדי הקבוצה הטורקית, שפרצו למגרש וניסו לפגוע פיזית בשחקני היריכה הצרפתית, כשבמרכז המהומה עמד הנער קרים רחמי קוץ'.

מדוע השם הזה חשוב? ובכן, מדובר בבנו של עלי קוץ', נשיאה של פנרבחצ'ה, שעד כה לא פרסם התנצלות, רשמית או שקטה, בפני שחקני מונאקו וראשי היורוליג על התנהגותו הבוטה של בנו ושל שאר אוהדי פנר שהשתתפו באירוע האלים והמכוער. במהלך הערב, היורוליג הודיעה כי פנר נקנסה ב-30,000 אלף אירו בעקבות האירועים.

"מה הפלא? הרי קוץ' הגן על שחקני קבוצת הכדורגל שהם תקפו אוהדים של טרבזונספור", ביקרו את הנשיא הסורר בתקשורת הטורקית, "הפעם זה הילד שלו. מה הוא היה עושה אילו אחד משחקני מונאקו היה מרביץ לילד המפונק שלו בפנים?! זו בושה".

מי שהצטרף לביקורת הוא אקס מכבי תל אביב, מאמן פנרבחצ'ה שרונאס יאסקביצ'יוס: האירוע הזה לא מייצג את הקבוצה שלנו. אני מתנצל בפני שחקני מונאקו והיורוליג על התקרית הזאת. זה לא מתאים לנו ואני מתבייש שזה קרה אצלנו". צפו בניסיון הפריצה למגרש של קרים רחמי קוץ'.

Ali Koç’un oğlu Kerim Rahmi Koç'un tepkisi.

pic.twitter.com/ZwrJBtDcGE

— Penaltı Sports (@penaltisport)May 3, 2024

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר