"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האמת יוצאת לאור: "קווין דוראנט מעולם לא הרגיש בנוח בתפקיד שלו בפיניקס"

ההדחה המשפילה של הסאנס בסוויפ למינסוטה בפלייאוף ממשיכה לעורר הדים בארצות הברית • כתב ה-NBA שאמס צ'ראניה חשף פרטים חדשים על התחושות הקשות של כוכב הקבוצה

,עודכן
0השמעה

קווין דוראנט ודווין בוקר מדברים לאחר משחק מספר 2

לזה אף אחד לא ציפה.הקיץ הסוער שעבר על פיניקס, הבטיח המון וסיפק הרבה פחות, יותר מדי פחות. הלילה (בין ראשון לשני) סוללת הכוכבים של הסאנס הודחו בצורה משפילה מפלייאוף ה-NBA עם סוויפ מהדהד 4:0 למינסוטה, ולאט לאט מתחילות להיחשף הבעיות הגדולות באמת.

כתב ה-NBA ו"אתלטיק" הבכיר, שאמס צ'ראניה, פרסם כתבה ובה חשף אולי את הסיבה העיקרית למפלה של הקבוצה: "קווין דוראנט מעולםלא הרגיש בנוח עם תפקידו בהתקפה של פיניקס לצד דווין בוקר ובראדלי ביל העונה".

על פי צ'ראניה, "לדוראנט היו בעיות מתמשכות בהתקפה, כשהרגיש שהוא מוסט לפינה לעתים קרובות מדי ואין לו את עיצוב המשחק הנכון כדי לשחק על נקודות החוזק שלו, שכן ההתקפה נבנתה סביב פיק-אנד-רול".

Kevin Durant never felt comfortable with his role in Phoenix’s offense alongside Devin Booker and Bradley Beal this season, per@ShamsCharania

“Those sources said Durant had persistent issues with the offense, feeling that he was being relegated to the corner far too often and…pic.twitter.com/Q2Wpq4a85D

— NBACentral (@TheDunkCentral)April 29, 2024

דוראנט עצמו אמר לאחר ההדחה: "אני לא הספק שום הקשרים, כי כולם יישמעו כתירוץ. פשוט אבוא טוב יותר בעונה הבאה". כעת, בארצות הברית יחכו ולראות כיצד פיניקס תאסוף את השברים, ומה יהיה עם הכוכבים הגדולים שלה, שנחלו כישלון ענק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר