המחזור האחרון של העונה הסדירה ביורוליג יצא לדרך הערב (חמישי) וסגר כמעט סופית את תמונת הסדרות בשלבי הפלייאין והפלייאוף. אנדולו אפס פירקה 55:100 את הכוכב האדום בביתה והתקבעה במקום התשיעי, כאשר ביום שלישי הקרוב היא תארח את המפסידה בין וירטוס בולוניה לבאסקוניה במשחק על הזכות לעלות לקרב על המקום השמיני.
מבחינת מכבי תל אביב, אם היא תפסיד את המשחק על המקום השביעי היא תתמודד מול המנצחת בין אנדולו אפס לבאסקוניה/וירטוס בולוניה, משימה שעלולה להיות קשה לא פחות. כך או כך, המנצחת בקרב על המקום השמיני תפגוש את ריאל מדריד, שניצחה 62:64 את ז'לגיריס מסל ניצחון של גבריאל דק.
גם כל הקבוצות עם יתרון הביתיות נקבעו כבר הערב. פנאתנייקוס התקשתה מאוד מול אלבה ברלין במשך שלושה רבעים, אבל רבע אחרון נהדר קבע 75:84 וקיבע אותה במקום השני. המשמעות היא שהיוונים יפגשו את העולה הראשונה מהפלייאין. מונאקו נקלעה למותחן מול באיירן מינכן אבל ניצחה 85:89 ותסיים במקום השלישי, כאשר ברצלונה מבלי לשחק קיבלה את המקום הרביעי.
שני המשחקים היחידים שיקבעו את תמונת המשחקים ישוחקו מחר (שישי), כאשר בולוניה ובאסקוניה יילחמו על הזכות לסיים במקום השמיני, בעוד פנרבחצ'ה ואולימפיאקוס ייאבקו על הזכות לסיים במקום החמישי.
טבלת היורוליג:
1. ריאל מדריד
2. פנאתנייקוס
3. מונאקו
4. ברצלונה
5. המנצחת בין אולימפיאקוס לפנרבחצ'ה
6. המפסידה בין אולימפיאקוס לפנרבחצ'ה
7. מכבי תל אביב
8. המנצחת בין בולוניה לבאסקוניה
9. אנדולו אפס
10. המפסידה בין בולוניה לבאסקוניה
