"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תרגם את ההצלחה לכסף: כמה הרוויח ריקי רוביו במהלך הקריירה?

הרכז הספרדי שיפגוש הערב (חמישי, 21:30, ספורט 5) עם ברצלונה את מכבי תל אביב השתכר למעלה מ-128 מיליון דולרים בתקופתו ב-NBA ועוד סכומי כסף עצומים מחסויות • וגם: האירוע הטרגי שגרם לו לפתוח קרן מיוחדת שמסייעת למאות ילדים

,עודכן
0השמעה
רוביו. צילום: EPA

מכבי תל אביב תפגוש הערב (חמישי, 21:30, ספורט 5) את ריקי רוביו לראשונה מאז חזר לכדורסל האירופי אחרי קריירה ארוכה ועשירה ב-NBA.

רוביו (34) חזר לברצלונה לאחר שסיפר שסבל מבעיות נפשיות ודיכאונות שגרמו לו להפסיד את התקופה היפה בליגה הטובה בעולם ואף הובילו אותו לשקול פרישה מכדורסל.

כנראה שכסף הוא לא ערובה לחיים מאושרים, כי הכוכב הספרדי הוא איש עשיר במיוחד ולמרות זאת מתמודד עם לא מעט בעיות. כמה עשיר אתם שואלים?

הונו של רוביו מוערך בלמעלה מ-100 מיליון יורו. במהלך 12 שנותיו ב-NBA הרוויח למעלה מ-128 מיליון דולרים. שכרו הגבוה ביותר היה בעונת 2020/21 כשהרוויח למעלה מ-20 מיליון דולרים במינסוטה טימברוולבס. בעונתו האחרונה ב-NBA השתכר "רק" 6 מיליון דולרים לעונה בקליבלנד קאבלירס. שכרו בברצלונה מגיע לכמיליון יורו.

במשך השנים זכה רוביו גם לחסות של חברת אדידס שעליה קיבל למעלה מ-6 מיליון דולרים לשנה. כאחד מהספורטאים הממומנים שלהם, הרכז הספרדי המעוטר קיבל הטבות שונות בתמורה לקידום מוצרי אדידס, כולל לבישת הציוד שלהם במהלך משחקים והשתתפות בקמפיינים שיווקיים.

רוביו. מינף את ההצלחה בליגה הטובה בעולם,צילום: EPA

הכדורסלן הבכיר מתגורר בבית מפואר ששווה כמה מיליוני יורו ומחזיק בעוד כמה נכסים יקרי ערך ברחבי ספרד. כמו כן בבעלותו כמה רכבי יוקרה, הבולטות שבהן ריינג' רובר שחור, אאודי R8 אדומה וכן ב.מ.וו X6 אפורה ונוצצת.

במאי 2016 קרתה לרוביו טרגדיה כשאמו נפטרה במאי 2016 לאחר מאבק ממושך של ארבע שנים בסרטן הריאות. לאחר מותה השיק את "קרן ריקי רוביו" תוך התמקדות בשלושה תחומים מרכזיים: מודעות לסרטן הריאות, תמיכה בנערים מעוטי יכולת והעצמת נוער נכה.

בין היוזמות של הקרן ניתן למנות את פרויקט "אני מוכן", תכנית מציאות מדומה שמטרתה להקל על החרדה בילדים העוברים כימותרפיה. רוביו מעריך שהתוכנית, שמקורה בברצלונה, סייעה עד כה ליותר מ-300 ילדים. הקרן גם נותנת עדיפות לתמיכה בנוער מוחלש בקטלוניה ובסולט לייק סיטי באמצעות תוכניות כדורסל לאחר בית הספר שלחלקן מגיע הכדורסלן בעצמו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר