מנכ"ל היורוליג, פאוליוס מוטיונאס, התראיין אתמול (שלישי) והתייחס לאופציה שהליגה תכניס משחק אולסטאר: "זה נמצא ברשימות שלנו, אבל תלוי בלוח הזמנים".
המנכ"ל הליטאי הסביר שייתכן ויקח זמן עד שמשחק הכוכבים יגיע לליגה: "בעונה הבאה, כנראה שלא. התחלנו עם הפליי-אין, כדי להגדיל את כמות המשחקים בעונה. אנחנו חושבים שזו הצלחה אדירה לראות קבוצות נלחמות כדי להגיע לעשירייה הראשונה", אמר המנהל והמשיך: "לגבי האולסטאר, בהחלט יהיה טוב שהמועדונים והספונסרים יתכנסו לא רק לפיינל פור אלא לעוד אירוע אחד במהלך העונה".
המנכ"ל התייחס גם לאפשרות של הרחבת הליגה בעונה הבאה, על רקע הדיווחים של כניסת קבוצה מדובאי. "אנחנו עדיין לא יודעים. בשנה הבאה, אנחנו נשארים כמו שאנחנו עכשיו", גילה מוטיונאס, "אין עדיין תוכנית ברורה. אנחנו צריכים לראות מה קורה עם המועדונים הרוסיים. מתי, אם הם מוכנים לחזור. אילו קבוצות יצליחו להגיע מהיורוקאפ?".
המנכ"ל גם הבהיר שהיורוליג אינה ליגה סגורה, ושיש לקבוצות חדשות אופציות להיכנס: "אנחנו צריכים לשמור על זה, ואנחנו צריכים להצמיח גם את היורוקאפ. שם אנחנו רואים אילו קבוצות מתפתחות. זה באמת קשה להגיע ישר ליורוליג, אז זו חייבת להיות אבן הדרך למועדונים".
