דני אבדיה רשם הלילה (בין שלישי לרביעי) משחק שביעי ברציפות ב-NBA עם לפחות 14 נק', אלא שהפעם הוא לא עזר לוושינגטון וויזארדס שהפסידה לממפיס גריזליס החסרה, אחרי שני ניצחונות רצופים. אבדיה קלע 16 נק', לקח 4 ריבאונדים ומסר אסיסט.
מאז שקלע 43 נק' מול ניו אורלינס ב-14/2, אבדיה אמנם לא הצליח להתקרב למחוזות האלו, אבל שומר על יציבות. אחרי המשחק מול דנבר בו קלע 5 נק', הוא כאמור לא ירד מ-14 נק', ובארבעה משבעת המשחקים ברצף גם רשם דאבל-דאבל. בסך הכל לאבדיה יש 12 משחקים העונה עם מספר נקודות וריבאונדים דו ספרתי.
למרות שקלע באחוזים די טובים מהשדה (60%) אבדיה היה מהחלשים בוושינגטון בכל הנוגע למדד הפלוס מינוס, כאשר סיים עם -13, כשרק קייל קוזמה (-16) וטיוס ג'ונס (-17) מתחתיו. "אני חייב לקחת את ההפסד עליי," אמר המאמן בריאן קיף. "לא הייתה לי קבוצה מוכנה לשחק. הייתה לנו מחצית ראשונה נוראית. לא היינו מוכנים".
Wizards Plus/Minus Tonight
— WizardsMuse (@WizardsMuse1) March 13, 2024
Eugene Omoruyi: +6
Patrick Baldwin Jr: +4
Jared Butler: +1
Anthony Gill: -1
Jordan Poole: -2
Johnny Davis: -5
Bilal Coulibaly: -8
Corey Kispert: -9
Deni Avdija: -13
Kyle Kuzma: -16
Tyus Jones: -17
Amazing Effort By The Bench https://t.co/34HFzwwJzs pic.twitter.com/QD9wgQzoAk
"הוא צריך יותר את הכדור, הוא לא זרק היום מספיק" טענו אוהדי הקבוצה והמשיכו: "אבדיה לא מקבל מהשופטים מספיק כבוד, הוא צריך לקבל יותר שריקות".
"התבזנו וביזינו את המשחק", אמר קייל קוזמה שקלע 24 נק' בסיום. וושינגטון ספגה ביקורת על ההפסד לקבוצה החסרה של ממפיס, שלמעשה לא שיחקה עם אף שחקן בכיר בסגל ועם תשעה שחקנים סה"כ. "אלה בדיוק ההפסדים שיוצרים תרבות לוזרית - כשלתוצאות אין יותר משמעות. שחקנים פשוט עולים על הפרקט, משחקים כדורסל ולא אכפת להם בכלל מהניצחון. זה מרתיח", זעמו האוהדים.
