"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ביורוליג החמיאו: "נועם יעקב הופך לשחקן מהמניין"
הרכז הישראלי זוכה לשבחים על השיפור במדי וילרבאן: "הקפיצה שהוא עושה בשבועות האחרונים נפלאה, כיף לראות אותו מתקדם"

Loading...

חיובים - פודקאסט הכדורסל של "ישראל היום" - פרק 70

ביורוליג החמיאו: "נועם יעקב הופך לשחקן מהמניין"

הרכז הישראלי זוכה לשבחים על השיפור במדי וילרבאן: "הקפיצה שהוא עושה בשבועות האחרונים נפלאה, כיף לראות אותו מתקדם"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בפודקאסט הפנטזי הרשמי של היורוליג החמיאו היום (שלישי) לנועם יעקב הישראלי: "הוא הופך לשחקן יורוליג מן המניין".

יעקב בן ה-19 רושם בשלושת המשחקים האחרונים התקדמות גדולה. הוא שיחק בהם לפחות 18 דק' וקלע לפחות 9 נק', כאשר השיא היה במשחק האחרון נגד פנאתינייקוס, אז עלה בחמישייה קלע 10 נק' ושיחק 22 דק'.

"הוא אחד השחקנים שהכי משתלם לבחור בהם", נאמר בפודקאסט של היורוליג. "הקפיצה שהוא עושה בשבועות האחרונים נפלאה, כיף לראות אותו מתקדם". כידוע, יעקב הוא שחקן היורוליג השני שמשחק כיום מחוץ למכבי תל אביב, יחד עם ים מדר שמשחק במדי פנרבחצ'ה הטורקית.

נועם יעקב. משחק טוב ביורוליג, צילום: וילרבאן
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כזכור, מאמן הקבוצה לשעבר ג'נמארקו פוצקו, אמר בראיון ל"ישראל היום": "נועם שחקן מצוין ובחור נהדר. יש לו המון כדורסל, הוא אוהב את המשחק ואני מאוד רוצה לעזור לו. גם לו יש תשוקה גדולה למשחק ואני אוהב את זה. צפויה לו קריירת יורוליג מצוינת ואולי הוא גם יגיע ל-NBA".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...