"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"זה הורס את הספורט": כוכב ה-NBA במתקפה חסרת תקדים

רודי גובר ספג עבירה טכנית לאחר שסימן לעבר השופטים שהם רוצים כסף • במינסוטה טימברוולבס מקווים שהוא לא ייענש בחומרה • הצרפתי לא נרגע: "כולם יודעים מה קורה עם ההימורים"

,עודכן
0השמעה
רודי גוברט. "המחווה" עלתה ביוקר. צילום: USA TODAY Sports

סערה גדולה ב-NBA. כוכב מינסוטה טימברוולבס, רודי גובר, יצא במתקפה חריפה נגד שופטי הליגה הטובה בעולם, עם רמיזות חסרות תקדים, שבמהלך משחק קבוצתו הלילה (בין שישי לשבת) מול קליבלנד קאבלירס (113:104 לאחר הארכה) עלו לו ביוקר, אבל זו כנראה רק ההתחלה.

מהומה אלימה ב-NBA| NBA Buzz

הצרפתי של מוליכת המערב לא התאפק אחרי עוד שריקה מעצבנת מבחינתו של השופטים, הצביע לעברם והוסיף את תנועת "המחווה" המסמנת שהם רוצים כסף. הוא ספג מיד עבירה טכנית וצפוי להיקנס על כך. עם זאת, גובר שהורחק לא נרגע גם אחרי המשחק, למרות שלכאורה ניסה לקחת אחריות על מעשיו.

"עשיתי זאת אבל לא רק בגלל אותה שריקה ספציפית", פתח גובר את המתקפה, "שופטים יכולים לטעות, אבל לא לטעות כל הזמן. דברים מאוד מוזרים קוראים עם השיפוט. הייתי מתוסכל, אבל התגובה שלי היתה בגלל שאני חושב שזו האמת. אני מצטער על 'המחווה' שעשיתי רק בגלל שזה עלה לקבוצה שלי בהפסד".

גובר המשיך: "כאמור, לשופטים מותר לטעות, אבל לפעמים זה נראה לי יותר מאשר עוד טעות מקרית ותמימה. אני חושב שכולם בליגה יודעים על זה וחייבים לשפר את זה. אני חייב להיות הבחור הרע שאומר את זה, כי זה פוגע בספורט. הנושא של ההימורים רק הולך וגדל. זה לא צריך להיות ככה. השחקנים הם אלה שצריכים להכריע את תוצאת המשחק".

גוברט קיבל חיזוק מסוים מעוזר המאמן של מינסוטה, מיקה נורי: "כולם יודעים איך זה עובד. אין מישהו יותר מקצועי מגובר. הוא מרגיש רע עם מה שעשה במהלך המשחק, אנחנו צריכים להבא להיות יותר חכמים".

גם בעונה שעברה, אחרי הפסד של מינסוטה לפיניקס סאנס, גובר יצא בהאשמות דומות נגד השופטים כשאמר: "אני עשר שנים ב-NBA וניסיתי לתת לכולם לצאת מזה מחמת הספק, אבל זה נראה שהם רצו שפיניקס תנצח היום. זה קרה גם לפני כמה ימים במשחק בין גולדן סטייט לסקרמנטו, ואם לומר בכנות, זה מסריח".

Rudy Gobert gets a technical foul for making money gestures 😅pic.twitter.com/B52BQmIeBJ

— ClutchPoints (@ClutchPoints)March 9, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר