"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"אל תאחר לטיפול שלך": מלחמת יוסוף נורקיץ' בדריימונד גרין נמשכת
שבועות אחרי האגרוף שהנחית שחקן גולדן סטייט בפניו של שחקן פיניקס, הטראש טוק בן השניים מעביר הילוך מחוץ למגרש
נורקיץ' דורס את גרין. איך זה ייגמר?. צילום: אי.אף.פי

"אל תאחר לטיפול שלך": מלחמת יוסוף נורקיץ' בדריימונד גרין נמשכת

שבועות אחרי האגרוף שהנחית שחקן גולדן סטייט בפניו של שחקן פיניקס, הטראש טוק בן השניים מעביר הילוך מחוץ למגרש

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עבר כבר מספיק זמן מאז העימות הפיזי בין שחקן פיניקס סאנס יוסוף נורקיץ' לדריימונד גרין מגולדן סטייט ווריורס, אבל נראה שהשניים מסרבים להוריד את גובה הלהבות, וסוגרים חשבון זה עם זה בפודקאסטים וברשתות החברתיות, לפחות עד שייפגשו שוב על המגרש.

גרין כזכור התחיל הכל עם אגרוף ששלח לפניו של נורקיץ', אגרוף שעלה לו בהשעייה ארוכה, תוך שהנהלת ה-NBA מחייבת אותו להתחיל לטפל בעצמו. קצת לאחר שגרין חזר לשחק, נורקיץ' התבטא בנושא ואמר: "דריימונד גרין לא למד כלום, זו רק שאלה של זמן עד שהוא יתקוף שוב".

היום (שלישי), הגיע תורו של גרים להשיב אש כשאמר: "יוסוף נורקיץ' אדם קטן שהלך לתקשורת. למה הוא חושב שזה עניין של זמן עד שאתקוף שוב? בגלל שהרסתי אותו? הוא חתיכת פחדן שרץ להתבכיין בטלוויזיה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גרין הוסיף ולגלג על נורקיץ': "הוא עשה זאת בגלל משחק שהפסיד, משחק שבו ריסקו אותו". זה הספיק לנורקיץ' כדי להגיב ולעקוץ את גרין על העונש שקיבל מהנהלת ה-NBA. "הכל טוב ילד, רק אל תאחר לטיפול שלך", צייץ ברשת X.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...