"זה מגוחך ממש, אני מעדיף לצאת לחופש": אחרי תשעה ימים בקבוצה, דוק ריברס קיבל תפקיד שהוא ממש לא רוצה

מאמנה החדש של מילווקי באקס צפוי להדריך את קבצת המזרח באולסטאר, למרות שהספיק לעמוד על הקווים בשלושה משחקים בלבד • ואיך יאניס אנטטקומפו הגיב לידיעה?

דוק ריברס. "זה מגוחך". צילום: USA TODAY

רק לפני תשעה ימים דוק ריברס מונה להיות מאמנה של מילווקי באקס, וגם הוא יודע שהעובדה כי הוא מונה למאמן קבוצת המזרח באולסטאר קצת מגוחכת: "זה גרוע עד כדי גיחוך. זה באמת כך", אמר ריברס לאחר הניצחון של קבוצתו בדאלאס במוצאי שבת, כשהמשך התייחס למאמן שהחליף בתפקיד וצפוי לקבל בונוס שמן בעקבות כך: "טוב, אדריאן גריפין כנראה הולך להרוויח קצת כסף, זה בטוח, זה אחד מהדברים המוזרים האלה"

מארק גאסול נפרד מהכדורסל // מתוך X

ריברס קיבל את התפקיד בזכות העובדה שקבוצתו מחזיקה במאזן השני הטוב ביותר במזרח, אחרי בוסטון סלטיקס, אך מאמנה ג'ו מאזולה אימן בשנה שעברה באולסטאר ולכן נבצר ממנו לעשות זאת העונה. זאת תהיה הפעם הרביעית בה ריברס מופיע באולסטאר אחרי שעשה זאת ב-2008, 2011 ו-2021.

"אולי אני אשלח את הצוות שלי, ואני אצא לחופשה, אני מעדיף את זה", הוסיף ריברס בחיוך והמשיך: "אני הולך לדבר על זה עם אדם סילבר. אני חושב שאדם הוא אדם טוב. אני חושב שהוא יבין".

אדם נוסף שהיה מופתע מהמינוי הוא יאניס אנטטקומפו שהגיב: "הוא הולך לאמן את המשחק? זה די מצחיק. אפילו לא דיברנו על זה בחדר ההלבשה"

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ריברס ויאניס. "לא דיברנו על זה בחדר ההלבשה", צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר