כוכב דנבר נאגטס, ניקולה יוקיץ', הוא טוב בעולם הבלתי מעורער כרגע. היום (חמישי) הוא התארח בפודקאסט של חברו לקבוצה, מייקל פורטר ג'וניור, ונשאל מי חמשת השחקנים הטובים ב-NBA מלבדו?
הסרבי התקשה מאוד אבל בחר בג'ואל אמביד, לוקה דונצ'יץ', לברון ג'יימס וקווין דוראנט. למרות שאלו היו ארבעת השמות הראשונים שיוקיץ' הזכיר, בסופו של דבר הוא הודה שקשה מדי לדרג שחקנים עם כמות הכישרון שיש ב-NBA, והזכיר גם את סטף קרי, ג'ייסון טייטום, אנתוני אדוארדס ויאניס אנטטוקומפו.
Jokic names his top 5 players in the league right now, includes Embiid, Luka, KD & Bron
— ²³𝙻𝚎𝙱𝚛𝚘𝚗𝚌𝚑𝚒𝚝𝚒𝚜🏀☄️🌎💞 (@BronGotGame) December 28, 2023
If the best in the world says it, then it’s true 🤷🏽♂️ pic.twitter.com/KdN250YyYQ
אני חושב שזה באמת בלתי אפשרי לבחור", הסביר יוקיץ'. "אני חושב שאולי אתה מעדיף איזה שחקן על פני שחקן אחר, כלומר שאתה אוהב את המשחק שלו או מה שזה לא יהיה. אבל אני חושב שזה ממש קשה לשים את האצבע על הטופ 5 או אפילו על הטופ 10 למען האמת".
עוד סיפר יוקיץ' בפודקאסט על ההרגשה שלו כשחקן מוביל: "אנחנו משפיעים על כל כך הרבה אנשים רק על ידי משחק. אני חושב שבגלל זה אנחנו על כדור הארץ הזה, כדי לשמח אנשים אחרים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

