צפו בתיעוד: כוכב צסק"א מוסקבה הותקף ונפצע קשה בראשו
לפי התקשורת הרוסית אלכסיי שבד ספג מכות מחמישה חוליגנים ביציאה ממסעדה במוסקבה בשעת לילה מאוחרת • השחקן מאושפז בבית החולים מחשש לפגיעה בגולגולת
,עודכן
0השמעה
ממש לא רק בישראל: לפי דיווחים בתקשורת הרוסית, כוכב צסק"א מוסקבה אלכסיי שבד הותקף אמש (שני) בשעת לילה מאוחרת ביציאה ממסעדה בעיר.
על פי הסרטונים שהופצו, שבד ספג מכות קשות מחמישה חוליגנים, ולאחר מכן הובהל במהירות לבית החולים שם הוא מאושפז ועובר סדרת בדיקות מקיפה מחשש לפגיעה בגולגולת.
As some Russian media have reported, there were 5 men attacking Shved. He’s got a closed craniocerebral injury.https://t.co/cVlUctGn8Vpic.twitter.com/eTRJEAU8xG
— Artem Komarov (@art_basket)May 2, 2023
צסק"א הפסידה בחצי גמר ליגת ה-VTB ותפגוש את סדרה על המקום השלישי את המפסידה בין קאזאן לזניט סנט פטרסבורג. שבד לא צפוי לשוב העונה למגרשים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו