ללא דני אבדיה הפצוע: וושינגטון נכנעה 140:128 למילווקי

הוויזארדס, שכבר איבדו סיכוי לפלייאין, ירדו למאזן 45:34 • יאניס אנטטוקומפו לא התקשה מול החבורה החסרה מהבירה וסיים עם טריפל דאבל של 28 נקודות, 11 ריבאונדים ו-10 אסיסטים • הישראלי נעדר בשל הפציעה במרפק

יאניס אנטטוקומפו. ניצחון קליל על וושינגטון ללא דני אבדיה, צילום: גטי אימג'ס

גדול עליה. ללא דני אבדיה הפצוע, ואחרי שכבר איבדה סיכוי להעפיל לפלייאין, וושינגטון הפסידה הלילה (בין שלישי לרביעי) 140:128 למוליכת המזרח מילוווקי בבית, שעלת למאזן 22:57.

מלבד אבדיה, שפצוע במפרק וייעדר גם מהמשחק הבא מול אטלנטה, הוויזארדס היו חסרים גם את בראדלי ביל, קריסטפס פורזינגיס, קייל קוזמה ומונטה מוריס. בהיעדר כל השחקנים החשובים בבירה, יאניס אנטטוקומפו הפגיז טריפל דאבל של 28 נקודות, 11 ריבאונדים ו-10 אסיסטים.

לצידו של אנטטוקומפו בלט ג'רו הולידיי עם26 נקודות, 10 אסיסטים ו-9 אסיסטים וברוק לופז עם 20 נקודות ו-5 חסימות. בובי פורטיס סיים עם 19 נקודות ו-20 כדורים חוזרים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אצל המארחת, שעוד החזיקה מעמד עד סוף החצי הראשון אבל ריצת 5:13 של הבאקס סגרה סיפור, בלט קנדריק נאן עם 24 נקודות, 7 ריבאונדים ו-6 אסיסטים והרוקי ג'וני דייויס קבע שיא קריירה של 20 נקודות. וושינגטון במקום ה-12 עם מאזן 45:34.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר