"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רגע לפני שובו מההשעייה, ג'ה מוראנט ציטט ראפר שחשוד בניסיון רצח וישב בכלא
ביקורת עזה מופנית כלפיי כוכב ממפיס גריזליס, שאמור הלילה (חמישי) לחזור למגרשים • "הוא מגלם את הדמות המובילה בשיר. האחריות על כך גדולה" • השחקן התנצל והוסיף: "אין לי בעיית אלכוהול"
מוראנט. "הוא צריך לקחת אחריות על דבריו" | צילום: אי.אף.פי

רגע לפני שובו מההשעייה, ג'ה מוראנט ציטט ראפר שחשוד בניסיון רצח וישב בכלא

ביקורת עזה מופנית כלפיי כוכב ממפיס גריזליס, שאמור הלילה (חמישי) לחזור למגרשים • "הוא מגלם את הדמות המובילה בשיר. האחריות על כך גדולה" • השחקן התנצל והוסיף: "אין לי בעיית אלכוהול"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ג'ה מוראנט לא שיחק כבר 20 ימים, מאז הושעה על ידי קבוצתו ממפיס גריזליס וראשי ה-NBA, אחרי שהעלה לרשת צילום שלו משחק עם אקדח. מחר (בלילה שבין רביעי לחמישי), הוא אמור לשוב למגרשים, אבל הוא כבר הספיק לעורר מהומה חדשה.

"אם אתה מסתכל על ההיסטוריה של NBA יאנג בויז (ראפר), אתה רואה שהוא ישב בכלא כמה פעמים על ביצוע שוד, על ניסיון לרצח ועל עוד כל מיני ניסיונות תקיפה. אז שג'ה מוראנט מצטט אותו, הוא משחק את התפקיד של הדמות המובילה בשיר", כך נכתב בטוויטר, על כוכב ממפיס.

מדובר בשיר שמתאר סיפור אלים, ועל כך עוד נכתב ברשת החברתית: "זה לא נראה טוב לצטט את השיר הזה רגע לפני שאתה חוזר מהשעייה בגלל שהעלית תמונה שלך משחק עם אקדח. בהקשר של מוראנט האחריות לכך היא עניין גדול".

הארוע המדובר קרה באולמה של ממפיס, במשחקה האחרון מול דאלאס (ביום שלישי). מוראנט, שנכח במשחק, התפרץ לראיון של אחד מחבריו לקבוצה ושר שורה מתוך השיר השנוי במחלוקת.

באותו יום מוראנט גם התנצל על מעשיו, טען בפניו המצלמה: "אין לי בעיית אלכוהול", והבטיח לעבוד על עצמו ולשפר את התדמית שנוצרה לו עקב הסיבה להשעייתו. כעת הוא יהיה חייב להוכיח את עצמו ולהימנע משערוריות מיותרות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...