"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גביעים באירופה: ברשיה הפתיעה באיטליה, מאלגה זכתה בספרד

הקבוצה הקטנה ניצחה את וירטוס בולוניה 76:84 • אחרי שהדיחה את ברצלונה וריאל מדריד הסינדרלה מאנדלוסיה ניצחה גם את טנריפה בדרך לתואר

,עודכן
0השמעה
שחקני מלאגה חוגגים, צילום: מתוך טוויטר

לאחר מסע מופלא אוניקאחה מאלגה זכתה הערב (ראשון)בגביע הספרדיאחרי ניצחון במשחק שנערך בבדאלונה את טנריפה 80:83.

ביום חמישי ברבע הגמר היא הדיחה את ברצלונה ואתמול בחצי הגמר את ריאל. במשחק הגמר הירבו לקלוע לזכותה: טייסון קרטר עם 17 נקודות וטיילר קאלינוסקי עם 14. מרסליניו הוארטאס הוביל את המפסידה עם 21 נקודות ו-10 אסיסטים.

¡FINAAAAL!

El@unicajaCB, ¡CAMPEÓN DE LA#CopaACB🏆!

🔚Lenovo Tenerife 80-83 Unicaja Málagapic.twitter.com/OMbvTnYmTu

— Gigantes del Basket (@GIGANTESbasket)February 19, 2023

באיטליהנרשמה סנסציה אדירה כשברשיה זכתה אחרי ניצחון 76:84 במשחק הגמר על וירטוס בולוניה 76:84. בדרך לגביע היא גם הדיחה את ארמאני מילאנו ברבע הגמר. אמדאו דה לה וולה הוביל את הקבוצה הקטנה לתואר ההיסטורי הראשון של המועדון עם 26 נקודות.

בגרמניה, באיירן מינכן זכתה אחרי ניצחון על אולדנבורג 78:90. ולדימיר לוצ׳יץ׳ וקורי וולדן הרבו לקלוע לזכותה עם 18 נקודות כל אחד. באיירן שעברה בחצי הגמר את אלבה ברלין תשחק ביום חמישי ביורוליג בתל אביב נגד מכבי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

ביווןהסיפור היה אחר וחד צדדי לחלוטין כשאולימפיאקוס הביסה את פרישטרי 57:85 וזכתה בגביע ה-11 בהיסטוריה שלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר