"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא מאבריקס: אירווינג ודונצ'יץ' שוב הפסידו, יוקיץ פרץ לבית של מיאמי

26 נקודות ברבע האחרון של קיירי לא מנעו מדאלאס כניעה למינסוטה 124:121 • הסרבי סידר לדנבר 108:112 באולם של ההיט • ניצחונות קלים לפילדלפיה ולקליבלנד

,עודכן
0השמעה
דונצ'יץ' ואירווינג. החיבור עוד לא מושלם, צילום: USA TODAY Sports

דאלאס (28:31) - מינסוטה (29:31) 124:121.הזיווג החדש של המאבריקס היה אדיר. כל אחד משני כוכבי העל, לוקה דונצ'יץ' וקיירי אירווינג, רשם מספרים מעולים, אבל בסופו של דבר, ניצחון הם לא השיגו.

הסלובני עשה את שלו עם 33 נקודות ו-12 ריבאונדים, ואפילו היה רק שני ברשימת הקלעים לאירווינג שהפציץ 36, כולל מופע ענק ברבע האחרון של 26 נקודות, אבל דאלאס בעיקר רדפה אחרי האורחת, ולא הצליחה להשלים קאמבק.

עם זאת, ברגע שהחיבור בין השניים יתחבר עם שאר הקבוצה, נראה שלדאלאס יהיה מה למכור העונה בפלייאוף, כשגם לטימברוולבס לא חסר.

אנתוני אדוארדס היה אדיר עבור מינסוטה עם 32 נקודות, כשרודי גובר מוסיף 21 בלי אף החטאה ו-14 ריבאונדים כדי לשמש כינור שני מושלם.

מיאמי (26:32) - דנבר (18:40) 112:108.שמונה ניצחונות רצופים בבית להיט? את ניקולה יוקיץ' זה לא ממש עניין והוא עצר זאת כשהוביל את הנאגטס לניצחון ה-40 שלהם העונה.

היה זה משחק צמוד עד סופו, אבל הסרבי דאג שהיתרון של דנבר לא יישמט, כשהוא קולע 27 נקודות, קוטף 12 ריבאונדים ומחלק 8 אסיסטים.

יוקיץ'. היה גדול על מיאמי,צילום: USA TODAY Sports

הוא זכה לעזרה גדולה ממייקל פורטר ג'וניור עם 17 נקודות ועוד 16 מברוס בראון, שעזרו לחפות על חסרונם של ג'מאל מארי וארון גורדון.

ג'יימי באטלר הוביל עם 24 נקודות את מיאמי, וכמעט השלים טריפל דאבל עם 10 ריבאונדים ו-9 אסיסטים. מקס שטרוס הוסיף 23 ובאם אדבאיו 19, אבל זה לא הספיק להיט.

קליבלנד (22:38) - סן אנטוניו (44:14) 109:117.הקאבלירס ציפו למשחק ביתי קל יותר מול הספרס העקשנים, אבל למרות שלא הכל הלך חלק, הבדלי הרמות עשו את שלהן והשאירו לה את ה-W.

דונובן מיטשל היה המוביל בצד המנצח עם 41 נקודות, כולל מפגן שלשות מרהיב, שהבטיח את הניצחון השביעי ברציפות לקאבס,

מנגד היה זה הפסד 13 ברציפות של סן אנטוניו, אותה הוביל קלדון ג'ונסון עם 25 נקודות. בכך השוו הספרס את שיאם השלילי מ-1989.

מיטשל. תצוגת שלשות בניצחון קליבלנד,צילום: אי.פי

שאר התוצאות:פילדלפיה - יוסטון 104:123, ניו יורק - ברוקלין 106:124, שיקגו - אורלנדו 100:91, אוקלהומה סיטי - ניו אורלינס 103:100, שארלוט - אטלנטה 138:144, אינדיאנה - יוטה 123:117

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר