"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מוקדמות המונדובאסקט: וולבקין וטורקיה בסכנת הדחה
אקס מכבי תל אביב החטיא את הזריקה האחרונה בהפסד 76:77 לסרביה • לטביה, צרפת וגרמניה הבטיחו את עליתן
ווילבקין אמש | צילום: אתר פיב"א

מוקדמות המונדובאסקט: וולבקין וטורקיה בסכנת הדחה

אקס מכבי תל אביב החטיא את הזריקה האחרונה בהפסד 76:77 לסרביה • לטביה, צרפת וגרמניה הבטיחו את עליתן

אבי סגל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אחרי שהסתיים חלון נובמבר של מוקדמות אליפות, וכשנותר עוד אחד בפברוארמתבהרת תמונת העולות למונדובאסקט.

12 נבחרות מארבע הבתים האירופיים עולות לאליפות העולם שתיערך הקיץ כשתשע מהן כבר הבטיחו עלייתן: לטביה, פינלנד, סלובניה, גרמניה, צרפת, ליטא, יוון איטליה וספרד.

3 הנבחרות הנוספות ייקבעו בחלון האחרון כשנבחרת סרביה, שהתקשתה מאוד קרובה מאוד לעלייה על חשבונה של טורקיה. אתמול (שני) ניצחו הסרבים את טורקיה 76:77 כשסקוטי ווילבקין המתאזרח של הטורקים החטיא כדור אחרון לניצחון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שתי העולות הנוספות יקבעו מבין גיאורגיה, איסלנד ואוקראינה מבית L ומבין מונטנגרו, בוסניה והונגריה מבית K. בבית זה איבדה צ׳כיה של המאמן ננו גינזבורג את סיכוייה לעלות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...