אמש דיווחו בארה"ב כי ברוקלין נטס עומדת לאבד את שני כוכביה הגדולים, קיירי אירווינג וקווין דוראנט, מהלך שעלול היה לפרק את אחד הפרנצ'ייז המבטיחים ב-NBA, אך הלילה הסיpור השתנה.
שני השחקנים רצו אליפות, והכישלון בעונה החולפת קירב אותם לפרידה, אך הרכז החליט לחזור בו, ואחרי שהפעיל לחץ על הנהלת ברוקלין, היא נאותה לעמוד בהסכם איתו והוא ניצל את האופציה בחוזה כדי להישאר ולהרוויח 36.5 מיליון דולר בעונה הבאה.
Irving says he's returning to Nets next season #NBA #drama #KyrieIrving #BrooklynNets https://t.co/eQK2Jy2Wd4
— robert ball (@robjoeball) June 28, 2022
באשר לדוראנט, לו חוזה לעוד ארבע שנים בנטס, נראה שההישארות של אירווינג תתרום לכך שהוא יוותר על מחשבות העזיבה ויחבור לרכז בניסיון לסדר לקבוצה מהתפוח הגדול אליפות בעונה הבאה.
כזכור, בגלל שסירב להתחסן לקורונה, אירווינג החמיץ כמות גדולה מאוד של משחקים, אך רשם מספרים יפים מאז שחזר לפעילות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו