"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גארי פייטון הפתיע: מרכוס סמארט נבחר לשחקן ההגנה של העונה ב-NBA

שחקן בוסטון הפך לגארד הראשון לזכות בתואר מאז ש"הכפפה" עשה זאת ב-1996 • שחקן הסלטיקס הקודם לזכות בכבוד היה קווין גארנט בעונת האליפות של 2008

,עודכן
0השמעה
סמארט אוצר את אירווינג. מנעול הגנתי, צילום: אי.פי.אי

פלייאוף ה-NBA מתחיל להעביר הילוך בסיבוב הראשוןוהתארים האישיים של העונה הסדירה מחולקים במקביל בטקסים פחות רשמיים, אבל עדיין מרגשים.

תוך כדי ההכנות למשחק 2 בסיבוב הראשון במזרח מול ברוקלין, אימון של בוסטון זכה להפרעה נעימה, כשלאולם נכנס לא אחר מאשר גארי פייטון, כוכב סיאטל סופרסוניקס בשנות ה-90, שזכור כשחקן הגנה אדיר.

פייטון, שכונה "הכפפה", והופיע לטקס הלא רשמי בלבוש נוח מדי, בלשון המעטה, נבחר להגיש לשחקן הסלטיקס, מרכוס סמארט, את הפרס על בחירתו של האחרון לשחקן ההגנה של העונה הסדירה הנוכחית.

I can’t think of anywhere else I rather be today! Congratulations big fella@smart_MS3you deserve it!
🏀🏆💯💪🏽

Repost@NBA
・・・
The last guard to win@gary.payton.20 helped surprise@youngamechangerwith the 2022#KiaDPOY!#NBAAwards#nba75th@GaryPayton_20pic.twitter.com/Ob9mgSzvoe

— GARY PAYTON (@GaryPayton)April 19, 2022

סמארט הפך בכך לגארד הראשון מאז פייטון ב-1996 שזוכה בתואר. "אתה מזכיר לי את עצמי", אמר פייטון, "ואני שמח לבשר לך שאתה האיש המתאים ביותר ולכן נבחרת לשחקן ההגנה של 2021/2022".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

סמארט, שהפך לשחקן בוסטון הראשון לזכות בתואר מאז קווין גארנט בעונת האליפות של 2008, הגיב: "זה כבוד גדול בשבילי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר