"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דייויס: דניאל צוקרמן יפתח מול מרצ'נקו

הגרלת מפגש הדייויס מול אוקראינה בקייב: המחבט מס' 2 של ישראל ישחק מחר ב-15:00 מול הבכיר באוקראינה • הקפטן/שחקן ארליך: "אנחנו לא פייבוריטים כרגע" • מדבדב: "העובדה שאנחנו פייבוריטים אולי שמה עלינו יותר לחץ".

,עודכן
צילום: לידור גולדברג, איגוד הטניס // דניאל צוקרמן עם איליה מרצ'נקו. מחר זה מתחיל

היום התקיימה הגרלת המשחקים של מפגש הדייויס בין ישראל לאוקראינה שיתקיים בשישי ושבת בקייב. בהגרלה נקבע כי למשחק היחידים הראשון מחר ב-15:00 יעלה המחבט מספר 2 של ישראל, דניאל צוקרמן (מדורג 799 בעולם), מול המחבט הבכיר באוקראינה, איליה מרצ'נקו (מדורג 177 בעולם). אחריו יעלה המחבט הישראלי הבכיר, עידן לשם, מול סרגיי סטחובסקי, המחבט מספר 2 של אוקראינה.

בשבת ייפתחו המשחקים ב-11:30 עם מפגש הזוגות בין הקפטן/שחקן, יוני ארליך (68 בעולם בזוגות), וישי עוליאל (425 בעולם) לבין דנילו קאליניצ'נקו (487 בעולם) ודניס מולצ'נוב (91 בעולם בזוגות). למשחק הרביעי יעלו עידן לשם ואיליה מרצ'נקו ולמשחק החמישי דניאל צוקרמן מול סרגיי סטחובסקי. יש לציין כי לקפטן ישנה אפשרות להחליף בשבת את אחד השחקנים במידת הצורך.

המפגש יתקיים בפאתי קייב, באולם סגור על מגרש קשה, שם הוקם רק לפני חודש מתחם טניס עם שלושה מגרשים, כאשר במקום הותקנה גם מערכת עין הנץ שתפעל במפגש בשל העובדה שאין קוונים במשחקים בשל מגבלות הקורונה.

סגל נבחרת ישראל בקייב // צילום: לידור גולדברג, איגוד הטניס
סגל נבחרת ישראל בקייב // צילום: לידור גולדברג, איגוד הטניס

הקפטן/שחקן, יוני ארליך, התייחס למפגש ולבחירת השחקנים שיעלו לשחק מחר: "הצוות המקצועי ואני החלטנו, לאחר התלבטות קשה, כי עידן ודניאל יעלו לשחק. אנחנו חושבים שכל ארבעת השחקנים נמצאים בכושר מצוין, ובאמת היה מגיע לכל אחד מהם לשחק ביום הראשון. הגעתי למסקנה שהניסיון יהיה פה פקטור חשוב מאוד ולכן הלכתי על שני השחקנים היותר מנוסים שלי, ששיחקו הכי הרבה משחקים בדייויס וכבר הביאו נקודות".

על הסיכויים במפגש אמר ארליך: "אנחנו לא פייבוריטים כרגע, אנחנו משחקים מול שני שחקני טופ 100 לשעבר. אמנם הם היום לא בשיא שלהם, אבל עדיין מדורגים גבוה יותר ובעלי ניסיון, ועולים עלינו בכמה פרמטרים. יחד עם זאת, בגביע דייויס ראיתי כבר את הכול קורה, ואני מאמין שהשחקנים שלי יכולים לעלות ולהביא את הנקודות".

הקפטן האוקראיני, שחקן העבר אנדריי מדבדב, שדורג בשיאו במקום הרביעי בעולם, אמר: "אנחנו פייבוריטים על הנייר, אבל זה ספורט ואני בטוח שיהיה מפגש קשה ואנחנו מוכנים להילחם. יש לנו משימה לאומית, אנחנו לוקחים אותה במלוא הרצינות והעובדה שאנחנו פייבוריטים אולי שמה עלינו יותר לחץ".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר