עלה לו ביוקר: האלוף האולימפי תמך בפוטין ואיבד את הסכם החסות שלו

חברת ספידו הפסיקה את הסכם החסות שלה עם השחיין הרוסי יבגני רילוב, לאחר שהשתתף בעצרת התמיכה במלחמה באוקראינה כשהאות Z על בגדיו

רילוב עם פוטין אחרי המשחקים האולימפיים בטוקיו , מתוך טוויטר
רילוב עם פוטין אחרי המשחקים האולימפיים בטוקיו, צילום: מתוך טוויטר

עלה לו ביוקר. האלוף האולימפי הרוסי יבגני רילוב איבד את הסכם החסות שלו עם ספידו לאחר שהשתתף בעצרת שערך נשיא רוסיה ולדימיר פוטין במוסקבה בשבוע שעבר. 

רילוב, שזכה בשתי מדליות זהב באולימפיאדת טוקיו בשנה שעברה במשחי 100 ו-200 מ' גב, נראה בעצרת עם האות "Z" על התלבושת שלו - הסמל המזוהה עם פלישת רוסיה לאוקראינה. 

הגוף המנהל העולמי של ענף השחיה FINA אמר כי הוא "מאוכזב עמוקות" מהופעתו של רילוב בעצרת והוא יחקור את המקרה. 

יצרנית בגדי הים ספידו אמרה לאתר האולימפי- insidethegames כי "הפסיקה את החסות של רילוב בתוקף מיידי" בעקבות נוכחותו באירוע. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כזכור, באותו אירוע נכחו שורה של מדליסטים אולימפיים מהמשחקים האולימפיים בטוקיו כולל המתעמלת האמנותית דינה אברינה ואחותה ארינה וכן מדליסטים מאולימפיאדת החורף בבייג'ין, כששורה של ענפים כבר אמרו שבודקים כיצד להגיב לעניין .

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר