"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

פתיחה טובה בקהיר: ארטיום דולגופיאט עלה לגמר גביע העולם בתרגיל הקרקע

האלוף האולימפי השיג תוצאה של 14.066 במוקדמות, שהספיקה רק למקום השלישי הכללי • אנדריי מדבדב סיים במקום ה-12 בשולחן הקפיצות

,עודכן
0השמעה
דולגופיאט, צילום: AFP

גביע העולם בהתעמלות מכשירים יצא היום (חמישי) לדרך בקהיר שבמצרים. זוהי התחרות הראשונה מאז אליפות העולם בג'ודו ב-2005 שבו תתחרה נבחרת בוגרת של ספורטאים ישראלים בשכנה מדרום.

האלוף האולימפי בקרקע ארטיום דולגופיאט, שזכה בזהב בגביע העולם האחרון בקטאר, ממשיך ביכולת הנהדרת כשעלה לגמר במכשיר הקרקע, החזק שלו, עם תוצאה של 14.066 נקודות.

תוצאה זו הספיקה לדולגופיאט הפעם רק למקום השלישי הכללי, כאשר את הניקוד הגבוהה ביותר במוקדמות השיג האמריקאי פאול ג'ודה עם 14.533 נקודות. צריך לזכור, שבקמפיין החדש לפריז 2024 נעשו מספר שינויים בחוקה, ולכן התוצאות עדיין נמוכות יחסית לקמפיין טוקיו.

אנדריי מדבדב מדליסט הארד מאליפות העולם בשולחן הקפיצות התחרה אף הוא בקרקע, והשיג תוצאה של 13.033 נקודות, שהספיקה לו למקום ה-12. גם מחר ימשיכו המוקדמות במכשירים השונים ובשבת ובראשון יתקיימו הגמרים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גביע העולם בקהיר מהווה חלק מהקריטריון לאליפות העולם שתתקיים בסוף השנה בליברפול, כשמכאן ימשיכו המתעמלים לתחרות הסבב הרביעית והאחרונה שתתקיים בסוף החודש (31.3) בגביע העולם בבאקו. החל מהתחרות הנוכחית מתעמלים רוסים ובלארוסים לא לוקחים חלק בגלל הפלישה לאוקראינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר