"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נבחרת הכדוריד רוצה לעשות צעד חשוב בדרך לאליפות העולם

השחקנים בכחול-לבן ייפגשו את ליטא ביום רביעי בהיכל קבוצת שלמה (הגומלין ביום ראשון בחוץ), כשהמטרה היא כרטיס לפלייאוף • ירמי סידי ודניאל שקלים צפויים להיכלל בסגל • הערב: משחק הכנה מול העתודה

,עודכן
0השמעה
יואב לומברוזו, צילום: איגוד הכדוריד

נבחרת ישראל בכדוריד תשחק ביום רביעי מול ליטא (19:00, היכל קבוצת שלמה בת"א) בשלב השני במוקדמות אליפות העולם - צמד משחקים על העלייה לפלייאוף, שם כבר ממתינה למנצחת נבחרת הונגריה.

בימים האחרונים עורכת הנבחרת הכנות אחרונות, והערב תקיים משחק אימון מול נבחרת העתודה, שלאחריו ייקבע הסגל הסופי למשחק (הגומלין ביום ראשון בליטא). ירמי סידי, כוכבה של האלופה מכבי ראשל"צ, שהחלים מקורונה, וקפטן הנבחרת דניאל שקלים (מקווה לקבל תשובה שלילית ולצאת מבידוד), צפויים להיכלל בסגל.

מי שבוודאי יהיה בסגל הוא יואב לומברוזו (21), שאפשר לבשר שהאריך בימים האחרונים את חוזהו בלימוז' הצרפתית, זאת אחרי עונה נהדרת עם מספרים מרשימים (128 אסיסטים ו-67 שערים ב-20 משחקי הסטארליג, אחת משתי הליגות המובילות באירופה).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מי שעוד עשוי לצאת לאירופה בעונה הבאה הוא נדב כהן, שחקן הפינה הצעיר של הנבחרת (הפועל ראשל"צ). הוא הגיע לסיכום עם קבוצה מובילה בליגה השנייה בגרמניה, שם משחק יונתן דיין, שחתם לאחרונה בהאם. היציאה של כהן מותנית באישור צה"ל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר