סוף טוב, הכל טוב: צפו בלינוי אשרם מקבלת את השרשרת הגנובה
מדליסטית הזהב האולימפית הגיעה הבוקר מלווה באביה לתחנת ג'סר א-זרקא, פגשה את השוטרים שמצאו את השרשרת שנגנבה ממנה במכון וינגייט - וקיבלה אותה בחזרה ממפקד התחנה סנ"צ בסאם עליאן
,עודכן
0השמעה
משטרת ישראל החזירה הבוקר (שני) לאלופה האולימפית לינוי אשרם אתהשרשרת שנגנבה ממנה במכון וינגייט.
כזכור, לפני כמה שבועות נגנבה השרשרת שהוענקה לספורטאית האולימפית לינוי אשרם לאחר זכייתה במדליית הזהב במשחקים האולימפיים בטוקיו 2020. לפני כשבועיים עצרו בלשי תחנת המשטרה בג'סר א-זרקא תושב המקום לאחר שאיים לשרוף את התחנה ולירות עליה, מאחר שקרוב משפחתו נעצר קודם לכן ע"י השוטרים במקום. בחיפוש בכליו של החשודנמצאו סכין והשרשרת הגנובה.

הבוקר, כאמור, הגיעו אשרם ואביה לתחנת המשטרה בג'סר א-זרקא, יחד עם הצורף שהכין את השרשרת, ופגשו את צוות השוטרים שעצר את החשוד ומצא את השרשרת. לאחר שהודו בהתרגשות לשוטרים, קיבלו לינוי ואביה מידי מפקד התחנה, סנ"צ בסאם עליאן, את השרשרת שנגנבה.

