"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הישג נהדר: טל פליקר זכה במדליית כסף באליפות אירופה בג'ודו

הישג נהדר לג'ודוקא הישראלי, שהפסיד בווזארי לאורחן ספארוב מאזרבייג'אן בגמר היוקרתי • בחצי הגמר ניצח את מדליסט הארד מאליפות העולם 2017

,עודכן
צילום: באדיבות איגוד הגו'דו // טל פליקר (במרכז), הערב בסיום מעמד הגמר

בלי כמות מכובדת של כוכבים (כולל שגיא מוקי הישראלי שנשאר בארץ ומחלים מפציעה), ועם חוקי קורונה נוקשים, אליפות אירופה בג'ודו יצאה היום (חמישי) לדרך.

באדיבות איגוד הג׳ודו

בשורות טובות הגיעו כבר ביום הראשון של התחרות שמתקיימת בפראג, צ'כיה.טל פליקר, הישראלי שמתחרה בקטגורית משקל עד 66 ק"ג, זכה במדליית כסף באליפות אירופה בג'ודו לאחר שהפסיד בגמר לאורחן ספארוב מאזרבייג'אן.פליקר, שבעבר זכה במדליית הארד באליפות העולם 2017 ובארד באליפות אירופה 2018, היה קרוב לתואר אלוף היבשת, אך ווזארי שספג, 40 שניות מחילת הקרב, גרם לו להסתפק במקום השני והמכובד.

יור" איגוד הגודו, משה פונט בירךי: "הישג מצוין לטל, שממשיך שבועות מצוינים לג׳ודו שלנו. זה החל בגילאים הצעירים יותר וממשיך בנבחרת הבוגרת. טל הציג היום ג׳ודו מצוין והביא לנו הרבה גאווה״.

אורן סמדג׳ה: ״הישג מדהים בתחשב בכל הנסיבות. טל עבר קורונה, היה בבידוד ולא התאמן תקופה, והיום הוא שוב הוכיח שהוא מהטופ העולמי. לא כל ספורטאי יכול להציג ברזומה שלו 2 מדליות באליפויות אירופה ומדליה באליפויות העולם כמו טל. לגבי הנבחרת, יש עוד ימי תחרות לפנינו, אבל העובדה שכמעט בכל תחרות מטרה בשנים האחרונות אנחנו מביאים מדליה, זה מעיד על הג׳ודו שלנו. שמח שבתנאים האלה ספורטאי שלנו זוכה במדליה באליפות אירופה״.

טל פליקר. גאווה לאומית // צילום: אלן שיבר
טל פליקר. גאווה לאומית // צילום: אלן שיבר

בשמינית הגמר ניצח פליקר את סרג'יו אולייאניץ' (פורטוגל), שספג שלושה עונשים ונפסל. קודם לכן, פליקר עלה ליתרון של ווזארי. ברבע הגמר פגש פליקר את דניאל פרז הספרדי וגם שם נהנה שלושה עונשים של יריבו בדרך לחצי הגמר.בגמר יפגוש פליקר את אורחן ספרוב מאזרבייג'ן, שמחזיק בשתי מדליות מאליפויות עולם וגם בהישג מרשים – מקום חמישי באולימפיאדת ריו 2016.

ברוך שמאילוב, גם הוא מתמודד בקטגוריית משקל עד 66 ק"ג, הפסיד בקרב הראשון שלו לבוגדן יאדוב מאוקראינה וסיים את דרכו בתחרות.

מתן שני(עד 60 ק"ג) היה הישראלי הראשון שעלה על המזרן ביום התחרויות הראשון והפסיד בשלושה עונשים בגולדן סקור למתמודד טורקי.

נבחרת הנשים של ישראל נדבקה בקורונה כזכור ולא יצאה לתחרות, ואליהן נוספו כמובן גם נבחרות אחרות שוויתרו על ההשתתפות שלהן בתחרות מנסיבות כלכליות ורפואיות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר