"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.
מניין המאומתים לקורונה בנבחרת ישראל בכדוריד עלה לארבעה
אחרי דן טפר, גם יהב שמיר התגלה כחיובי לנגיף ובכך הנבחרת תחסר את שני השוערים הבכירים שלה מול רומניה • אורון ברגיל ועוז יצחק שהוקפצו לסגל יחליפו אותם • קפריסין הודיעה כי לא תשתתף בטורניר לאחר שהתגלו אצלה תשעה מקרים
נבחרת ישראל תאלץ להיות חסרה את שני השוערים הבכירים שלה - טפר שמשחק בליגה הראשונה בצרפת במדי סראן, ושמיר שמשחק באלופת שווייץ - וינטרתור. אורון ברגיל שוערה של מ.כ חולון, ועוז יצחק שוערה של הפועל אשדוד, שהוקפצו לסגל הבכיר והגיעו אמש ישירות לרומניה - יהיו השוערים בטורניר.
בכך לא תמו ענייני הקורונה. נבחרת קפריסין הודיעה שלא תשתתף בטורניר מוקדמות אליפות העולם ברומניה - בעקבות הימצאות של תשעה מאומתים לקורונה. המשמעות - שלוש נבחרות בלבד ישתתפו בטורניר, ונבחרת ישראל תקיים שני משחקים - המפגש מול רומניה מחר, והמפגש מול מולדובה בשבת. שתי הראשונות יעפילו לשלב המוקדמות השני. קפריסין תספוג הפסדים טכניים.
נבחרת ישראל משלימה את ההכנות ברומניה, צילום: איגוד הכדוריד,
אמש, הודיעו האיגודים העולמי והאירופי כי במהלך כל בוקר של יום משחקים תיערך בדיקת קורונה לשחקנים ולצוותים. נכון לאתמול, בוטלו חמישה משחקי נבחרות ברחבי אירופה עקב התפרצות האומיקרון.
כזכור, גם בקמפיין מוקדמות אליפות העולם לפני שנתיים - בו נבחרת ישראל סיימה במקום הראשון והעפילה שלב - השלב השני כבר בוטל עקב התפרצות הקורונה.
מלבד השוערים, אל הסגל הבכיר הוקפץ גם אלון אוברמן, שחקן הפינה של בני הרצליה, שיחליף את ניזרי. בעמדת הפיבוט, לנבחרת יש שלושה שחקנים מלבד נציה (הקפטן דניאל שקלים, תומר בודנהיימר ואור ממן). למרות הדאגה, בנבחרת מדווחים על אווירה טובה באופן יחסי, והתמקדות במשימה עצמה - בתקווה כמובן שהבדיקות מחר ובשבת ייצאו שליליות, לצד איחולי בריאות.
מי שעובד עם השוערים בנבחרת הוא יוליאן סטראט, שוער העבר של מכבי ראשל"צ, שבעברו שיחק ברומניה, וכעת יצטרך להביא את ברגיל ואת עוז יצחק להציג יכולת שיא בשני המשחקים. עבור ברגיל יהיה מדובר במשחק ראשון במדים הלאומיים, אחרי ששיחק בנבחרות הצעירות. עוז יצחק כבר השתתף במשחקי ההכנה של הנבחרת מול איטליה לפני כחודשיים.