"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עוליאל מול צוקרמן בחצי גמר אליפות ישראל

המדורג הבכיר גבר על אלוק ברבע הגמר, צוקרמן ניצח את קמחי • בנשים: גלושקו וחירין העפילו • מחר ב-10:00 יתקיימו משחקי חצי הגמר ברעננה, הגמרים בשבת

, עודכן
0השמעה
ישי עוליאל , אלכס גולדנשטיין, איגוד הטניס
ישי עוליאל, צילום: אלכס גולדנשטיין, איגוד הטניס

לאחר יום של הפסקה בשל מזג האוויר החורפי הפוקד השבוע את המדינה, התקיימו היום (חמישי) משחקי רבע הגמר באליפות ישראל לבוגרות ולבוגרים. בשל הגשמים שירדו במרכז הטניס העירוני ברעננה, הועתקו גם היום המשחקים למרכז הטניס באשקלון והסתיימו, למעט משחק אחד שנעצר בשל הגשם. בשל הדחיה יתקיימו משחקי הגמר של אליפות ישראל ביום שבת ברעננה החל מ-10:00 בבוקר - הכניסה למשחקים חופשית.

המדורג ראשון בגברים, ישי עוליאל, ניצח 4:6 ו-2:6 את רון אלוק ויפגוש מחר את חברו לנבחרת הדייויס, דניאל צוקרמן (מדורג 4), שגבר 2:6 ו-2:6 על אוראל קמחי. בחצי הגמר השני ייפגשו עידן לשם, המדורג 2 שגבר 2:6 ו-2:6 על רועי גינת, וסער סימון (5) שניצח 1:6 1:6 את שחר אלבז.

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

בנשים, גברה המדורגת הבכירה, לינה גלושקו, 0:6 ו-1:6 על ליאם עובד ומחכה בחצי הגמר למנצחת בין ניקול נדל לאגם גמליאל. כרגע התוצאה במשחק שהופסק היא 3:6 ו-2:4 לנדל. בחצי הגמר השני ישחקו המדורגת 2 ניקול חירין, שגברה 3:6 ו-5:7 על מיקה בוחניק, וקארין אלטורי שניצחה 4:6 ו-1:6 את קורל קולדובסקי (6).

• המבצעים הכי שווים על ציוד ספורט

מחר תחזור התחרות לרעננה כאשר משחקי חצי הגמר ייפתחו ב-10:00 בבוקר עם עוליאל מול צוקרמן במגרש המרכזי ואחריו גלושקו נגד נדל או גמליאל. ב-10:00 יתקיימו במקביל גם שני חצאי הגמר הנוספים בגברים ובנשים ויושלם משחק רבע גמר הנשים - הכניסה חופשית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
ניקול חירין, צילום: אלכס גולדנשטיין, איגוד הטניס,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר