| צילום: AP

בנימין וונגר: "מתנצל בשם נבחרת הבייסבול, מעריכים את היפנים"

חבר המשלחת שתיעד עצמו ואת שאר השחקנים, קופצים על מיטה בכפר האולימפי בטוקיו ושוברים אותה, הביע חרטה על המעשים • הוועד האולימפי בישראל: "מגנים התנהגות זו, המסר הברור הועבר לשחקנים" • צפו בהתנצלות

אחרי המעשים הפסולים, הגיעה כעת ההתנצלות. הוועד האולימפי בישראל פרסם סרטון של בנימין וונגר, שחקן נבחרת ישראל בבייסבול וחבר המשלחת האולימפית, בו הוא מביע התנצלות פומבית על המעשים בכפר האולימפי בטוקיו. כזכור, חברי הנבחרת תיעדו עצמם שוברים את אחת המיטות בטוקיו, כחלק מ"ניסוי" לבדיקת עמידות המיטות המיוחדות שהוכנו לספורטאים.

שחקן נבחרת ישראל בבייסבול מביע התנצלות כנה בסרטון, בשמו ובשם חבריו לנבחרת, בפני כל אלה שנפגעו מהמעשה בו בדקו את האפקטיביות של המיטות בכפר האולימפי ובמיוחד כלפי היפנים. 

מן הוועד האולימפי בישראל נמסר: "ראינו את הסרטון ומיד הזמנו לשיחה את המנהל המקצועי של הנבחרת פיטר קורץ וביקשנו להבין במה מדובר ולקבל הסבר על המעשה. לדבריו, השחקנים ביצעו מעשה קונדס ילדותי. הם התנצלו והביעו חרטה על מעשה השובבנות הזה. הוועד האולימפי בישראל מגנה התנהגות זו ורואה בחומרה רבה מעשה זה. המסר הברור הועבר לשחקנים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בנימין וונגר%2C שחקן נבחרת ישראל בבייסבול מביע התנצלות על מעשי הקונדס בטוקיו%2C באדיבות הוועד האולימפי הבישראל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...