הכפר האולימפי בטוקיו | צילום: רויטרס

אלוף העולם האמריקני נדבק, עשרות ספורטאים אוסטרלים בבידוד

הקופץ במוט סאם קנדריקס אובחן עם הנגיף • 63 חברי משלחת האתלטיקה של אוסטרליה תקועים במלון יממה לפני תחילת התחרויות • אביו של קנדריקס עדכן: "מצבו טוב, אין לו תסמינים"

63 חברי משלחת האתלטיקה האוסטרלית לאולימפיאדה נכנסו לבידוד, לאחר שבאו במגע עם הקופץ במוט האמריקני ואלוף העולם סאם קנדריקס שאובחן עם קורונה. כך אישר היום (חמישי) הוועד האולימפי האוסטרלי.

חברי המשלחת נמצאים כעת במלון ועוברים בדיקות. למרות הבידוד המסיבי, על פי הדיווחים היחיד שבא במגע קרוב עם האתלט האמריקני הוא הקופץ במוט האוסטרלי קרטיס מרשל.

"חברי משלחת האתלטיקה של אוסטרליה נמצאים בבידוד בחדריהם כאמצעי זהירות לאחר שאחד מחברי המשלחת האמריקני אובחן עם קורונה", נמסר מהוועד האולימפי האוסטרלי.
"בהתאם לחוקים המקומיים והפרוטוקולים הוא הועבר למלון לבידוד ומסתייע בוועד האולימפי האמריקני ובאיגוד האתלטיקה של ארה"ב".

הקופץ במוט האמריקני סאם קנדריקס (ארכיון), אי.אף.פי

אביו של קנדריקס אישר החדשות בפוסט ברשתות החברתיות. "היום בטוקיו, גורמים אישרו שהבדיקה היומית של סאם חיובית. לפיכך, הוא מחוץ למשחקים האולימפיים. הוא מרגיש טוב ואין לו תסמינים. אוהב אותך, בן. נתראה בקרוב".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

מדובר במכה קשה למשלחת האוסטרלית, כשתחרויות האתלטיקה ייפתחו מחר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...