"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי הפרישה מה-UFC: דסטין פורייה נעצר בארצות הברית

לוחם ה-MMA לשעבר נעצר בג’ורג’יה במהלך יום האב ושוחרר כעבור שעות; זמן קצר לאחר מכן פרסם מסר אישי ברשתות החברתיות

, עודכן
0השמעה
פורייה וצ'אנדלר . צילום: USA TODAY Sports

דסטין פורייה, אחד מלוחמי ה-UFC הבולטים בשנים האחרונות, נעצר ביום ראשון בג’ורג’יה בחשד לשכרות בציבור - כך דווח בתקשורת האמריקנית.

על פי הדיווחים, פורייה בן ה-37 הוכנס למעצר בסביבות השעה 18:38 ושוחרר לאחר כארבע שעות, סמוך ל-22:00 בלילה. נסיבות האירוע שהובילו למעצר עדיין אינן ברורות, והוא הופיע לדיון ראשוני בבית המשפט כבר בבוקר שלמחרת.

שכרות בציבור מוגדרת כעבירת עוון במדינת ג’ורג’יה, שעשויה לגרור עונש של עד שנה מאסר וקנס של עד 1,000 דולר במקרה של הרשעה. האירוע התרחש באותו יום שבו פרסם פורייה ברכה ליום האב, שכללה תמונה משפחתית מחויכת לצד אשתו וילדיו.

זמן קצר לאחר פרסום הידיעה על מעצרו, פורייה התייחס לראשונה לנושא ברשתות החברתיות וכתב: "אני אוהב את כולכם. אני עובד על עצמי".

דסטין פורייה באירוע הבית הלבן, צילום: רויטרס

ניצח את קונור מקגרגור וג'סטין גייצ'י

פורייה נחשב לאחד הלוחמים הגדולים בתולדות ה-UFC במשקל קל (155 פאונד), ובמהלך הקריירה שלו רשם ניצחונות יוקרתיים על יריבים כמו קונור מקגרגור (פעמיים), מקס הולוואי, אדי אלווארז וג’סטין גייצ'י.

בשנה שעברה הודיע על פרישה לאחר הקרב האחרון שלו ב-UFC 318, כשהוא מסיים קריירה ארוכה שכללה גם זכייה בתואר אלוף הביניים של הארגון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר