Loading...

מול המצלמות: קים קרדשיאן חוגגת עם לואיס המילטון במונאקו

אחרי שהשניים השיקו בפומבי את הזוגיות הנוצצת, הידוענית הגיעה לתמוך בנהג במרוץ הפורמולה 1 • אחרי שסיים במקום השני ועלה על הפודיום, הבריטי המאושר שלח נשיקה לבת הזוג שהגיעה לחלוק כבוד

חלפו מספר ימים מאז שקים קרדשיאן ולואיס המילטון השיקו את הזוגיות בפומבי והיום (ראשון) התייצבה הידוענית כדי לתמוך בנהג במרוץ הפורמולה 1 במונאקו. לצד אחותה קלואי היא נכחה בתא המיוחד של פרארי וראתה מקרוב את הבריטי מסיים במקום השני.

המרוץ עצמו היה רב אירועים ואפילו הופסק במהלכו בעקבות תאונה של שארל לקלר, חברו לקבוצה של המילטון, אך בסיום הבריטי הוותיק חגג על הפודיום עם השמפניה. קים עצמה ירדה כדי לחלוק לו כבוד יחד עם אנשי פרארי והוא אפילו נתפס שולח לה נשיקה בעת שקיבל את הגביע. הזוגיות בין השניים פורחת.

כבר יותר מארבעה חודשים שקרדשיאן (45) והמילטון (41) מנהלים מערכת יחסים. השניים נתפסו לא מעט במצלמות הפפרצי ולפני כשבוע קים החליטה שהגיעה תורה והעלתה לחשבון האינסטגרם שלה תמונה זוגית ראשונה. לואיס עצמו כבר שיתף סרטון משותף שלהם בטוקיו ואישר את הזוגיות.

לואיס המילטון שולח נשיקה לקים קרדשיאן, צילום: AP

השניים היו ידידים קרובים שנים ארוכות עוד הרבה לפני שהעניינים ביניהם הפכו לרומנטיים. לאחרונה המילטון ערך היכרות רשמית עם קריס ג'נר, אמה של קים, ובמקום נכחו גם ילדיה מבעלה לשעבר קניה ווסט. לואיס כבר הפך לחלק בלתי נפרד מהמשפחה ומי יודע, אולי קים בדרך לחתונה הרביעית שלה.

עונת הפורמולה 1 התחדשה היום בגרנד פרי ההיסטורי של מונאקו והמילטון היה יכול לצאת מרוצה מאוד. הוא סיים במקום השני מאחורי אנדראה קימי אנטונלי והמשיך את פתיחת העונה החיובית שלו ושל פרארי, אחרי שבשנה שעברה התקשה מאוד להתאקלם במכונית האדומה של היצרנית האיטלקית.

קים קרדשיאן ואנשי פרארי במונאקו, צילום: AFP
קים קרדשיאן במונאקו, צילום: AFP
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
לואיס המילטון חוגג במונאקו, צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...