"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
רכילות ספורט: אופסייד

אחרי 9 חודשים מורכבים: ירדן ג'רבי הפכה לאמא

המדליסטית האולימפית הביאה בשעה טובה ילדה ראשונה לעולם: "כמובן שתגיעי אלינו ביום האם, ברוכה הבאה למשפחה שכל כך חיכתה לך"

,עודכן
0השמעה
ירדן ג'רבי הפכה לאמא. צילום: צילום מסך

קצת יותר מחמישה חודשים אחרי שהכריזה על ההריון הראשון שלה יחד עם זוגתה, עדי אמבר, זוכת מדליית הארד האולימפית מהמשחקים בריו דה ז’ניירו 2016, וכן אלופת העולם בג’ודו מ-2013, זכתה אתמול (ראשון) בתואר נוסף והפכה לאמא לראשונה בחייה בגיל 36.

ג’רבי לקחה לעצמה מעט זמן לעכל את שינוי הסטטוס המשמח ואת העובדה שהפכה לאמא, כאשר פרסמה את החדשות המרגשות רק הבוקר יחד עם עדי אמבר, וחשפה תמונה משפחתית שלה ושל עדי יחד עם התוספת החדשה והמתוקה למשפחה.

ירדן ג'רבי ועדי אמבר מכריזות על הריון ראשון,צילום: אינסטגרם - צילום: יעל ליאת
ירדן ג'רבי ועדי אמבר,צילום: חן לוי

את שם בתם הטרייה השתיים עדיין לא חשפו, ועדיין לא ברור אם כבר נבחר שם, אך כל זאת לא מנע את החגיגה, כאשר ג’רבי כתבה בפוסט המיוחד שהעלתה: ״10.5.26, כמובן שתגיעי אלינו ביום האם, ברוכה הבאה למשפחה שכל כך חיכתה לך״.

בנוסף, ג’רבי הודתה לזוגתה עדי, שאיתה תחגוג בעוד כחודש יום נישואין ראשון, וכן לא שכחה להודות לצוות בבית החולים איכילוב: ״אהבת חיי, עדי שלי, תודה עלייך! תודה ענקית לבית חולים איכילוב, הצוות והמיילדת יהודית הנדירה״.

כידוע, לאחר פרישתה מג’ודו בעקבות הזכייה במדליה האולימפית, ג’רבי כיכבה על המסך ב"רוקדים עם כוכבים", "מאסטר שף" ו"הישרדות", הייתה בין מנחי "נינג’ה ישראל", ואף מגישה אתהגרלות הלוטו של מפעל הפיס, אך כעת יצאה לחופשת לידה ותיקח פסק זמן קצר מהעשייה שלה לטובת החיים החדשים כאמא. וגם מאיתנו נאחל מזל טוב ענק לאימהות הטריות.

ירדן ג'רבי בבית החולים,צילום: אינסטגרם

הכאבים והקשיים

ג'רבישיתפה לא פעם במהלך ההריון על קשיים וכאבים.באחת הפעמים חשפה בסטורי שלה את הכאבים הקשים איתם היא מתמודדת. ג'רבי העלתה סרטון מבית החולים ומהבדיקה שעברה וכתבה: "נתחיל מהסוף: הכל בסדר! חמסה טפו, ועכשיו אני פונה לחוכמת ההמונים. אני כבר יומיים סובלת מכאבים עוצמתיים בצד ימין במותן קדמית (ואתם יודעים שיש לי סף כאב גבוה). מישהי שחוותה משהו כזה ויכולה לספר לי מה הקל עליה?".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בהמשך, לאחר שקיבלה פניות רבות מהעוקבות שלה, ג'רבי המשיכה וכתבה: "תודה לכל מאות ההודעות ששלחתן לי! מסכמת לכן: שללו אצלי בבדיקה כל ממצא רפואי כמו - אפנדציט, צירים, סכנה לעובר וכו'. מלא מכן שיתפתן שחוו וגם חוות עכשיו את הכאב הזה, שלפעמים העובר יושב במקום שכואב. יש תופעה שנקראת "סימפיולזיס" (תקראו על זה), כאבי שרירים או רצועות בגלל משקל הבטן, חלק כתבו שזה עבר אחרי הלידה. המון המליצו על: אקווליבריו, שיאצו, דיקור, פיזיותרפיה שמקלים על הכאב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר