"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מרתון ירושלים המלא נמצא בסימן שאלה - זה המועד בו תתקבל החלטה
אחרי שכבר נדחה בעקבות המלחמה, המרתון נתקל בבעיה נוספת - תנאי מזג האוויר הקשים • בעקבות כך, כל המקצים שאמורים להיערך ביום שישי, יידחו בשעה על מנת להקל על הרצים • לגבי המקצה המלא, ההחלטה הסופית תתקבל בקרוב - לאחר הערכת מצב נוספת
זינוק מרתון ירושלים. צילום: ללא

מרתון ירושלים המלא נמצא בסימן שאלה - זה המועד בו תתקבל החלטה

אחרי שכבר נדחה בעקבות המלחמה, המרתון נתקל בבעיה נוספת - תנאי מזג האוויר הקשים • בעקבות כך, כל המקצים שאמורים להיערך ביום שישי, יידחו בשעה על מנת להקל על הרצים • לגבי המקצה המלא, ההחלטה הסופית תתקבל בקרוב - לאחר הערכת מצב נוספת

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בעקבות תנאי מזג האוויר הצפויים ביום שישי הקרוב, הוחלט להקדים בשעה את כל מקצי מרתון Winner ירושלים הבינלאומי ה-15, זאת במטרה להקל על הרצים ולהפחית את החשיפה לחום.

בנוסף לכך, נמסר כי ההחלטה הסופית לגבי קיום מקצה המרתון המלא תתקבל מחר (שלישי, 14.4), לאחר הערכת מצב נוספת בהתאם לתנאי מזג האוויר.

ההחלטה התקבלה לאחר הערכת מצב מיוחדת שנערכה היום, בהובלת ראש עיריית ירושלים משה ליאון, מנכ״ל הטוטו מאיר ברדוגו, פרופ' נעמה קונסטנטיני, וגורמי רפואה, משטרת ישראל, נציגי ההפקה ושאר הגורמים המקצועיים.

מרתון ירושלים, צילום: אורן בן חקון

על פי ההודעה, קיום המקצים בשעות המקוריות עלול היה לסכן את המשתתפים בשל מזג אוויר שרבי קיצוני. לפיכך, הוחלט על הקדמת הזינוקים מתוך אחריות לבריאות הרצים, הצוותים והציבור.

יש לציין כי האירוע השנה מתקיים בצל מציאות מורכבת, לאחר שכבר נדחה בעקבות המלחמה, מה שהוביל לשינויים בלוח הזמנים ולחוסר ודאותממושך עבור אלפי רצים שנרשמו למרוץ.

בעירייה ובצוותי ההפקה הדגישו כי נעשה מאמץ לקיים את המרתון למרות האתגרים, מתוך רצון לשמור על רצף קיומו של אחד מאירועי הספורט המרכזיים בישראל. עם זאת, הבהירו כי שיקולי בטיחות ובריאות עומדים מעל הכול, וכי כל החלטה מתקבלת בזהירות ובשיתוף כלל הגורמים המקצועיים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...