שבוע לפני רגע השיא בתולדות הענף, נבחרת המזחלות של ישראל, שתעשה היסטוריה עם הופעת בכורה במשחקים האולימפיים, חוותה אתמול אירוע מטריד, הרחק מהמסלול. הדירה שבה שוהה הנבחרת במהלך מחנה האימונים בצ'כיה נפרצה, וציוד אישי ומקצועי נגנב.
חברי הנבחרת חזרו לדירת ה-Airbnb ששכרו באזור מחנה האימונים, וגילו כי אלמונים פרצו אליה במהלך היעדרותם. למקום הוזעקו שוטרים וחוקרים מקומיים, שפתחו בבדיקת נסיבות האירוע ואיסוף ממצאים. מהדירה נגנב ציוד אימונים השייך לנבחרת, הדרכון של אחד מחברי הסגל, וארד פוארסה, וכן פריטים אישיים נוספים.
הכירו את נבחרת מזחלת הקרח של ישראל | אורן אהרוני, משה בן שמחון, אורי סתיו
למרות התקרית, בנבחרת מנסים לשמור על ריכוז ולא לתת לאירוע להשפיע על ההכנות המקצועיות. המשלחת צפויה להמריא לאיטליה ביום רביעי הקרוב, שם תחל את האימונים הרשמיים על מסלול התחרות האולימפי.
בשלב הראשון תשתתף נבחרת ישראל הכוללת את אדם איי.ג'יי אדלמן, מנחם חן, עומר כץ, אורי זיסמן ופוארסה בתחרות הזוגות, ובהמשך גם במקצה הרביעיות, במסגרת הופעה ראשונה אי פעם של ישראל בענף המזחלות במשחקים האולימפיים.
אתמול חוותה המשלחת הישראלית רגעים של עוינות בטקס הפתיחה במילאנו, כשספגה בוז קולני מהקהל בזמן שהוצגה.

