"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חיזוק משמעותי: נותנת חסות חדשה לוועד האולימפי
חברת כלמוביל, יבואנית הרכב המובילה בישראל, חתמה על הסכם רב שנתי עם ארגון הספורט לקראת המשחק האולימפיים בלוס אנג'לס 2028
יעל ארד ויניב שיראזי. צילום: הוועד האולימפי

חיזוק משמעותי: נותנת חסות חדשה לוועד האולימפי

חברת כלמוביל, יבואנית הרכב המובילה בישראל, חתמה על הסכם רב שנתי עם ארגון הספורט לקראת המשחק האולימפיים בלוס אנג'לס 2028

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כלמוביל, יבואנית הרכב המובילה בישראל, תעניק חסות לוועד האולימפי בישראלבמסגרת הסכם רב שנתי, זאת לקראת הכנתם ויציאתם של הספורטאים והמשלחת האולימפית למשחקים האולימפיים בארה"ב,לוס אנג'לס 2028.

הסכם שיתוף הפעולה נחתם השבוע במשרדי הוועד האולימפי בישראל, במסגרתו מנכ"לכלמוביל, יניב שיראזי ויו"ר הוועד האולימפי בישראליעל ארדחתמו את חתימתם על מכסה המנוע של רכב יונדאי איוניק 5, אשר קיבל מיתוג מיוחד כרכב המשותף לכלמוביל והוועד האולימפי.

יניב שיראזי, מנכ"ל כלמוביל: "המשלחת האולימפית של ישראל ללוס-אנג'לס מסמלת את רוח העשייה, הנחישות, המצוינות והחתירה הבלתי מתפשרת להצלחה, אלו ערכים המנחים גם אותנו בכלמוביל בכל יום מחדש. שיתוף הפעולה עם הוועד האולימפי הוא עבורנו יותר מרק הבעת תמיכה כלכלית בספורטאים אלא מחויבות אמיתית להובלה, להשראה ולגאווה ישראלית. אנו גאים ללוות את הספורטאיות והספורטאים בדרכם לפסגת ההישגים העולמית ומאמינים כי יחד נמשיך לשבור גבולות ולהגיע רחוק".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יעל ארד, יו"ר הוועד האולימפי בישראל: "אני גאה על שיתוף הפעולה החדש עם כלמוביל וזו למעשה הפעם הראשונה אי פעם שהוועד האולימפי בישראל מתקשר עם חברה המתמחה ביבוא מותגי רכב לישראל. החיבור בין כלמוביל, מרגיש לנו כל כך טבעי כי הוא מבוסס על ערכים משותפים של מקצוענות, מצוינות, התמדה ואנושיות. בחודשים האחרונים למדנו שמאחורי מותג כלמוביל עומדים אנשים, מנהלות ומנהלים מחויבים, אנושיים וערכיים, אנשי שירות מקצוענים, בדיוק כמו המאמנים, המנהלות והספורטאיות והספורטאים שלנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...