קרלוס אלקרס חשף שינוי מפתיע: "זו הייתה הדרך היחידה לתקן"

הטניסאי המדורג ראשון בעולם בחר לוק חדש והודה: "הספר פישל עם המכונה" • בין המגיבים היו השחיין מייקל פלפס, הכדורגלנים מארק ברטרה ולואיש פיגו, הכדורסלנים פאו גאסול ורודי פרננדס ונהג הפורמולה 1 פרננדו אלונסו • הספרדי בן ה-22 אפילו זכה לכינוי חדש

קרלוס אלקרס. צילום: AFP

שעות לאחר מסיבה אקסקלוסיבית בניו יורק, קרלוס אלקרס, הטניסאי הספרדי בן ה-22 שמדורג במקום הראשון בעולם, פרסם תמונות של לוק חדש שעוררו התפעלות ודיון ברשתות החברתיות. "בלונדקרס הגיע", אמר אחד המגיבים באינסטגרם.

הכינוי בלונדקרס (Blondecaraz, חיבור בין שמו לגוון הבלונדיני החדש של שערו) הפך ויראלי, ורבים השתמשו גם ב-Whitecaraz לציון צבעו הלבן. משתמשים יצרו ממים, השוואות ובדיחות. הפוסט שלו זכה ללייקים משלל משתמשים בולטים מעולם הספורט והבידור.

ביניהם היו השחיין מייקל פלפס, הזמר לואיס פונסי, הכדורסלנים פאו גאסול ורודי פרננדס, נהג מכוניות המרוץ פרננדו אלונסו, שחקן הגולף סרחיו גרסיה, הכדורגלנים מארק ברטרה ולואיש פיגו, השחקן פבלו פויול, ורבים נוספים. "הכול מרשים", כתב המפיק המוזיקלי ביסאראפ. "שחק את [המשחק] הבא עם הפאה", כתב הזמר סבסטיאן יאטרה.

קרלוס אלקרס, צילום: רויטרס

אלקרס רמז לשינוי עם סלפי שהראה את ראשו עטוף בנייר אלומיניום. "המשך יבוא", כתב. מאוחר יותר הוא הודה לספר שמאחורי הלוק. "ידיים מבורכות", כתב בהתייחס לספר האמון עליו, ויקטור. "מי שזוכה ב-6 גרנד סלאמים עושה מה שהוא רוצה", כתב ויקטור.

המהפך התבצע בשלבים. בתחילת אליפות ארצות הברית הפתוחה בטניס הוא הופיע במגרש עם ראש מגולח. לאחר ניצחונו, שיתף תמונות חדשות, ואז צבע את שיערו בלונד פלטינה כמחווה לאופנת תחילת שנות ה-2000. הוא גם צבע אותו לכחול וביקר אצל הספר הקבוע שלו במורסיה שבספרד.

בפנייה שובבה, הוא פרסם תמונות עם שיער בלונדיני ארוך, מוהוקים, תלתלים ופומפדור. "אחי פישל עם המכונה והדרך היחידה לתקן הייתה לגלח אותו. בכנות, אני צוחק מהתגובה של אנשים. אני לא יכול לעשות שום דבר אחר כרגע, אז אני צוחק על כל מה שהם אומרים", אמר אלקרס.

קרלוס אלקרס, צילום: EPA

על המגרש, התוצאות התאימו לכותרות. אלקרס ניצח בגמר אליפות ארה"ב הפתוחה את יאניק סינר, יריבו הגדול שיחד איתו שולט בטניס העולמי בשנים האחרונות. התואר היה גרנד סלאם שישי שלו והעלה אותו למקום מספר 1 בדירוג העולמי של ATP.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by VICTOR (@victorbarbers5)

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר