"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קונור מקגרגור הדהים: המהלך שישנה דרמטית את היחס של אירלנד לישראל

חצי שנה אחרי שהודיע על כוונתו לרוץ לנשיאות, לוחם ה-UFC הפציר בתומכיו לעשות צעד שיחזק את כוחו כמועמד: "הפרלמנט מכשיל את המדינה שלנו, אני אתן לכם את הכוח והבמה להישמע באמת" • סגן השר הישראלי תמך: "ברגע האמת מול האויב, הוא יעשה הכל כדי להציל את המדינה שלכם"

,עודכן
0השמעה
קונור מקגרגור. צילום: רויטרס

לוחם ה-UFC האגדי קונור מקגרגורהודיע לפני חצי שנה שנה על כוונתו לרוץ לנשיאות אירלנד, במהלך פגישה בבית הלבן עם נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ. לפי הצהרתו האחרונה, נדמה כי הוא עושה צעד משמעותי ראשון שיהפוך את ההצהרות למעשים בשטח.

בחשבונו ברשת "X" הפצירמקגרגורבתומכיו לפנות לחברי המעוצה המקומית שלהם, על מנת שימנו את מקגרגור למועמד לנשיאות ויעניקו לו את התמיכה הדרושה במרוץ. "אזרחי אירלנד, הזמן לשינוי אמיתי הוא עכשיו", כתב, "כנשיא, לא אחתום על אף הצעת חוק עד שהיא תחזור לעם קודם כל.

אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן

קונור מקגרגור,צילום: רויטרס

אם אתם רוצים לראות את השם שלי על פתק ההצבעה לנשיאות, אני קורא לכם ליצור קשר עם חברי המועצה המקומיים שלכם היום ולבקש מהם למנות אותי למועמד. חברי המועצה הם עמוד השדרה של הקהילות שלנו. הם עובדים קשה יותר ועוזרים ליותר אנשים מאשר הפרלמנט שמכשיל את המדינה פעם אחר פעם.

אם אתם חברי מועצה ומרגישים שמתעלמים מקולכם, שקושרים את ידיכם ושמתעלמים מהקהילות שלכם, אז אני מבקש מכם לעמוד לצידי. הפכו אותי למועמד ואני אתן לכם את הכוח והבמה להישמע באמת. אם אתם רוצים להצביע עבורי, זה מתחיל עכשיו. צרו קשר עם חבר המועצה שלהם ותדרשו שינוי".

קונור מקגרגור,צילום: AFP

בתגובה לפוסט, זכה מקגרגור לתמיכה מלא אחר מאשר ח"כ אלמוג כהן, סגן השר במשרד ראש הממשלה, שפנה לאזרחי אירלנד בעצמו: "הצלחנו להתגבר על אותו יום מקולל (7 באוקטובר) בזכות לוחמים כמו קונור, אנשים שעזבו את אזור הנוחות ובחרו להילחם במלחמה של אור נגד בני החושך. אתם אולי עוד לא יודעים את זה, אבל למרבה הצער, הילדים שלכם 'יחליפו' את שלי. הבנות שלכם ייאנסו, הראשים של נשותיכם ייערפו ובתיכם יישרפו.

יש דרך אחת לעצור אותם והיא להילחם. אני סומך על קונור שברגע האמת, כשהאויב יגיע, הוא יעשה הכל כדי להציל את המדינה המדהימה והתרבות העשירה שלכם".

בניגוד להלך הרוח האנטי-ישראלי ששטף את המדינה עוד הרבה לפני 7 באוקטובר, הלוחם לא חושש לצאת נגד חמאס ואת אלו שמגנים על הנרטיב הפלשתיני. בשנה האחרונה הוא השמיע הצהרות כמו"ביום שאתמוך בחמאס- הגיהנום יקפא"ותקף את הפעילה גרטה טונברג ששטה לעזה, וכן הביע פליאה מכך שממשלת אירלנד תופסת את הצד של חמאס.

Citizens of Ireland, the time for real change is now!

As President, I will not sign any bill in law until it goes back to the people first!

If you want to see my name on the ballot for the Presidency, I urge you to contact your local county councillors today and ask them to…pic.twitter.com/LGDCSGN9vr

— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA)September 4, 2025
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר