המשלחת הישראלית נעלה היום (חמישי) את השתתפותה במשחקי העולם בצ'נגדו שבסין עם שלוש מדליות בענף הקיקבוקס. יוליה סצ'קוב ואוסייד ג'ודה ניצחו בגמר וזכו במדליית הזהב, בעוד פולינה גרוסמן נכנעה בגמר וזכתה במדליית הכסף.
יוליה סצ'קוב (עד 52 ק"ג) ניצחה את קלרה סטרנאדובה הצ'כית בגמר בתוצאה 0:3. לאחר מכן אוסייד ג'ודה (עד 75 ק"ג) גבר באותה התוצא על יריבו הבולגרי דימיטר סטויאנוב בדרך למדליית הזהב.
בניגוד אליהם, פולינה גרוסמן (עד 70 ק"ג) הפסידה בגמר ו"הסתפקה" במדליית הכסף. הזוכה בזהב הייתה קטארינה דיאס מפורטוגל, שגברה על גרוסמן 1:2.
ישראל סיימה את המשחקים עם 14 מדליות - 6 מזהב, 4 מכסף ו-4 מארד. מבחינת מספר המדליות, מדובר בהשוואת השיא הישראלי שנקבע במשחקים הקודמים ב-2022 בארצות הברית. אלא שאז מספר מדליות הזהב היה גדול יותר והמשלחת מנתה יותר ספורטאים.

