יושב ראש מנהלת ליגת העל בכדורסל ומנכ״ל אשמורת, ארי שטינברג, ימונה ליושב ראש מכון וינגייט בשבוע הבא, כך החליט שר הספורט מיקי זוהר.
אל תחמיצו: הדיווחים, הניתוחים והסיפורים - הכל מחכה לכם עכשיו בעמוד הספורט של "ישראל היום" - לחצו כאן
שטינברג יחליף בתפקיד את דוקטור יואב הלר, שצפוי להישאר בעולמות הספורט בישראל ומחזיק במספר הצעות. הלר טרם קיבל הודעה רשמית על כך ששר הספורט מעוניין להחליף אותו.
אחת השאלות המעניינות היא האם שטינברג יכהן גם כיושב ראש מנהלת הסל וגם כיושב ראש וינגייט וכיצד יהיה ניתן ליישב את ניגוד העניינים במקרה שכזה, מכיוון שמעולם בהיסטוריה של המכון לא הייתה סיטואציה שכזאת.
שמו של שטינברג בן ה-51 יעלה לדיון בשבוע הבא, אבל ל״ישראל היום״ נודע שהוא המועמד היחיד של שר הספורט ולכן נבחר למעשה לתפקיד.

