"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
החלום שישנה את ה-UFC: איליה טופוריה סימן מטרה חדשה
הספרדי כבר רשם הישגים יוצאי דופן, אך חולם להפוך ללוחם הראשון בתולדות הארגון שזוכה בשלוש חגורות בשלוש קטגוריות שונות • "משקל חצי-בינוני הוא אפשרות", טוען מאמנו אחרי הניצחון על צ'ארלס אוליביירה
איליה טופוריה. צילום: רויטרס

החלום שישנה את ה-UFC: איליה טופוריה סימן מטרה חדשה

הספרדי כבר רשם הישגים יוצאי דופן, אך חולם להפוך ללוחם הראשון בתולדות הארגון שזוכה בשלוש חגורות בשלוש קטגוריות שונות • "משקל חצי-בינוני הוא אפשרות", טוען מאמנו אחרי הניצחון על צ'ארלס אוליביירה

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

איליה טופוריה כבר רשם הישגים יוצאי דופן ב-UFC, אך השאיפה הגדולה ביותר שלו עדיין לפניו: להפוך ללוחם הראשון בתולדות הארגון שזוכה בשלוש חגורות בשלוש קטגוריות משקל שונות.

לשם כך, "אל מטאדור", הספרדי שמחזיק במאזן של 0:17 וכיום מתחרה בקטגוריית המשקל הקל (70.3 ק"ג), שואף להמשיך לעלות – גם למשקל חצי-בינוני (77 ק"ג). "‏ב-UFC ביקשו ממני טובה אישית: לא לדבר על עלייה ל-170 פאונד אחרי הקרב. הבטחתי להם", אמר טופוריה בראיון ל-ESPN, לאחר הניצחון שלו בנוקאאוט על צ'ארלס אוליביירה אתמול (ראשון).

איליה טופוריה מביס את צ'ארלס אוליביירה, צילום: רויטרס

עם זאת, במסיבת העיתונאים לאחר הקרב, רמז על תוכניותיו לעתיד: "יש כאן מקום לחגורה שלישית", אמר והצביע על מותניו, כששני תארי האליפות הנוכחיים תלויים על כתפיו. כל זאת מבלי לספור את חגורת ה-BMF, שאותה החזיק מקס הולוואי. טופוריה אמנם ניצח את הולוואי באבו דאבי, אך החגורה לא הייתה מונחת על הכף. מבחינת רבים מהאוהדים – היא שייכת לו בכל זאת.

ילחם באסלאם מחאצ'ב?

ההמשך תלוי בשאלה מי יהיה האלוף הבא במשקל חצי-בינוני. "אם אסלאם מחאצ'ב יהפוך לאלוף במשקל חצי-בינוני, אנסה לעלות קטגוריית משקל", אמר טופוריה במהלך שבוע הקרבות. מחאצ'ב עצמו צפוי להילחם בג'ק דלה מדלנה על הזכות להפוך לאלוף כפול, אולי כבר בנובמבר, בניו יורק.

"משקל חצי-בינוני הוא אפשרות ממשית", אישר חסוס גאיו, מאמן הכושר של טופוריה, בראיון ל־MARCA. מבחינה פיזית, המעבר לא יהיה בלתי אפשרי. מאז שטופוריה עלה לקטגוריית המשקל הקל, הוא שוקל כ-80 ק"ג כשהוא נכנס לכלוב ביום הקרב.

אסלאם מחאצ'ב, צילום: AFP

בראיון לתוכנית של אריאל חלוואני, כתב ה-MMA הבכיר בעולם, התייחס טופוריה לאפשרותלהילחם מול בלאל מוחמד: "אם יש לך אלוף כמו בלאל, להילחם במשקל 170 זו דרך קלה. אתה יכול לתת לו סטירה, לקחת את התואר, וזהו".

גם אם מדובר בקפיצה משמעותית, היכולות של טופוריה במשקל הקל כבר הועמדו בספק בעבר, בעיקר מול יריבים שנחשבו "גדולים מדי" – אך עד כה התוצאות מדברות בעד עצמן.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דיינה ווייט משוחח עם איליה טופוריה, צילום: AFP
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...