"אלבר" תעניק חסות לפיטר פלצ'יק

הג'ודוקא, שמתכונן למשחקים האולימפיים, יזכה לתמיכת החברה כל הדרך למדליה האולימפית המיוחלת • פלצ'יק: "אני בטוח שביחד נוכל לכבוש פסגות חדשות" • מנכ"ל "אלבר" אלעזרא: "התגייסנו כדי לתרום לשקט הנפשי שלו בהכנות לאולימפיאדה"

פלצ'יק עם מנכ"ל אלבר אלעזרא. שיתוף פעולה מבטיח, צילום: צילום: ליאור נורדמן

הג'ודוקא פיטר פלצ'יק נמצא בשיא ההכנות לקראת השתתפותו במשחקים האולימפיים בטוקיו, שיצאו לדרך ב-23 ביולי הקרוב. השבוע הוא קיבל תמיכה ועידוד חדשים, לאחר שחברת "אלבר" הכריזה כי תעניק לו חסות ותתמוך בו כל הדרך למדליה האולימפית המיוחלת.

בטקס חגיגי, נפגש פלצ'יק עם מנכ"ל חברת אלבר, אורן אלעזרא, שהעניק לו את המפתחות לרכב של החברה. אלעזרא אמר לאחר החתימה על הסכם החסות: " "קבוצת אלבר דוגלת בערכים של מצוינות וציונות ולכן גאה לתמוך בפיטר פלצ'יק שבעיניי מייצג ערכים של מצוינות, התמדה, נחישות וציונות באופן מעורר כבוד והערכה. התגייסנו לתמוך בפיטר כדי לתרום לשקט הנפשי שלו בהכנות לאולימפיאדה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

פלצ'יק הגיב לדברים בחיוך: "אני מאד מתרגש מהחיבור ומשיתוף הפעולה ושמח להצטרף לחברת "אלבר". אני בטוח שביחד נוכל לכבוש פסגות חדשות"  

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר