"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
נובאק ג'וקוביץ' פרש בחצי גמר אליפות אוסטרליה והשאיר את עתידו בספק
אחרי מערכה ראשונה מותחת, שהסתיימה בשובר שוויון, שיאן הזכיות בגראנד סלאם לא היה יכול להמשיך בעקבות פציעה וסיים את דרכו בטורניר • לאחר מכן הודה שמדובר בקרע בשריר ורמז על פרישה: "תלוי בעונה" • זברב יפגוש את סינר בגמר
נובאק ג'וקוביץ'. צילום: אי.פי.אי

נובאק ג'וקוביץ' פרש בחצי גמר אליפות אוסטרליה והשאיר את עתידו בספק

אחרי מערכה ראשונה מותחת, שהסתיימה בשובר שוויון, שיאן הזכיות בגראנד סלאם לא היה יכול להמשיך בעקבות פציעה וסיים את דרכו בטורניר • לאחר מכן הודה שמדובר בקרע בשריר ורמז על פרישה: "תלוי בעונה" • זברב יפגוש את סינר בגמר

,עודכן
0השמעה
[object Object]

רגע מאכזב וקשה נרשם עבור מיליוני מעריצים באוסטרליה, שקיוו לראות את נובאק ג'וקוביץ' זוכה בגראנד סלאם ה-11 שלו על אדמת היבשת הדרומית, אבל נאלצו לשוב הביתה מוקדם מקרב הענקים בחצי הגמר.

הסרבי בן ה-37, שנפצע במהלך הניצחון ברבע הגמר על קרלוס אלקרס, ניסה להמשיך ולהתגבר על הפציעה גם הבוקר (שישי) מול אלכסנדר זברב, אבל אחרי שהפסיד את המערכה הראשונה 7:6(5) נאלץ לפרוש ולסיים את המשחק מוקדם מהצפוי.

נובאק ג'וקוביץ'. תם מסע הקסם,צילום: אי.אף.פי

הקהל, כמו גם זברב עצמו, היו המומים מההחלטה ויש כאלו שקראו בוז מהיציעים. הגרמני בחר להגיב להם בסיום: "בבקשה אל תקראו בוז לשחקן שנאלץ לפרוש בעקבות פציעה. אני יודע שרובכם שילמתם הרבה על הכרטיסים, אבל נובאק הוא בן אדם שנתן את כל כולו לספורט הזה לאורך כל חייו".

זו אכן הפעם הראשונה בקריירה של הסרבי בה הוא פורש כבר אחרי המערכה הראשונה בעקבות פציעה, ולמעשה הרצף הארוך שלו ללא תואר ממשיך גם ל-2025. "אין בן אדם בסבב שאני מכבד יותר מנובאק" אמר זברב, "הוא הפך לאחד מחבריי הטובים. בכל פעם שהיה לי קשה, הייתי יכול להתקשר אליו. יש לי רק כבוד אליו".

אלכסנדר זברב ונובאק ג'וקוביץ',צילום: אי.אף.פי

במסיבת העיתונאים שלאחר ההפסד, ג'וקוביץ' התייחס לפציעה ואמר כי הוא סובל מקרע בשריר ואם היה לוקח את המערכה הראשונה, אז יכול להיות שהיה ממשיך לעוד אחת ומנסה לנצח. בנוסף, המשיך לפזר רמזים לגבי פרישה בסיום השנה וכשנשאל האם ישוב לאליפות אוסטרליה ב-2026, אמר: "לא יודע, זה תלוי בעונה".

נובאק ג'וקוביץ',צילום: Getty Images

מי שיפגוש את זברב בגמר הגדול הוא האלוף המכהן והמדורג ראשון בעולם, יאניק סינר, שגמר בשלוש מערכות על בן שלטון לאחר קצת יותר משעתיים וחצי של משחק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
יאניק סינר. ינסה להגן על תוארו בגמר,צילום: אי.פי
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו