"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מפגש מיוחד: הלוחמים בחזית עם הלוחם מהזירה

לוחם האגרוף התאילנדי רוח השם גורדון קיים סמינר עם לוחמים בסדיר ובמילואים כדי להפיג מתחים • אחד הלוחמים: "יום לפני זה הייתי באירוע מזעזע עם פצועים והרוגים בעזה, פריקת האנרגיות הזו הייתה מדהימה"

,עודכן
0השמעה
הסמינר של רוח השם גורדון ללוחמים. צילום: יובל צדיק

ביוזמה מרגשת ויוצאת דופן, נערך סמינר ייחודי עבור לוחמים בסדיר ובמילואים שמטרתו לשחרר מתחים ולספק כלים שימושיים להתמודדות פיזית ונפשית. הסמינר הועבר על ידי רוח השם גורדון, לוחם אגרוף תאילנדי בינלאומי שמייצג ישראל בזירה העולמית.

גיא ארביב בן ה-28, לוחם במילואים שמ-7 באוקטובר לוחם בעזה וביצע קרוב ל-400 ימי מילואים בשנה וחצי האחרונות, סיפר על אירוע קשה שקרה בגזרתו יום לפני שיצא הביתה: "יום לפני הסמינר הייתי באירוע מזעזע בעזה, פצועים והרוגים, חזרתי מאוד מודאג ודרוך וכמעט והחלטתי לא להשתתף בסמינר. בת הזוג שלי ממש שמה לב לזה וראתה כמה אני מתוח, יצאתי מהסמינר האדם הכי רגוע עלי אדמות, הפורקן הזה עזר לי מאוד והלוואי וירבו עוד כאלו מפגשים. אני כל כך מודה לעצמי שהלכתי".

"ראיתי ברשתות פרסומים על סמינר ללוחמים. זמן הבית הוא אמנם מצרך יקר מאוד היום, אבל זמן על המזרן ופריקת אנרגיות זו הזדמנות מדהימה", סיפר, "הגעתי לווינגייט והגיעו הרבה אנשים, רוח השם היה מאוד נחמד, רואים שכולם שם התרגשו".

הסמינר של רוח השם גורדון ללוחמים,צילום: הודיה שושני

"מתחילת המלחמה רציתי לעשות את הסמינר הזה, זה חשוב במיוחד והכי מגיע ללוחמים שלנו. היה מאוד קשה להרים את הסמינר בגלל שכמעט ולא הייתי בארץ אבל אני שמח שהצלחתי בסוף", ציין גורדון. בסמינר שיתף ולימד גורדון את המשתתפים טכניקות אישיות שלו שפיתח במהלך הקריירה המקצוענית שלו, בתקווה שיוכלו לעזור ללוחמים בהיתקלויות מטווח קצר, עוד סיפר גורדון כי "הסמינר הזה הוא לא רק בהיבט המקצועי ובשביל להכין את הלוחמים למקרים קיצוניים שאולי יעזרו להם בהמשך הלחימה, אלא גם מהווה פורקן נפשי. זה אימון שיפיג מעט מן המתחים שהם סוחבים איתם חודשים ארוכים של לחימה".

אביאל כהן, בן 28, שירת למעלה מ-350 ימי מילואים, "הגעתי דרך האינסטגרם, ראיתי את המודעה והייתי חייב להירשם." סיפר אביאל, ששירת את רוב ימי המילואים שלו בצפון והמשיך להתנדב גם בעזה בחודשים האחרונים, "אני עוקב אחרי רוח, התרגשתי מאוד, ציפיתי לרמה שתהיה מאוד בסיסית למתחילים אבל הופתעתי שהסמינר פנה באמת לכולם והיו הרבה דברים מאוד מקצועיים, למדתי המון ונהניתי. הספורט הזה עוזר לי המון בין סבב לסבב בדרך כלל אני מתאמן לבד אבל הסמינר היה מצוין ועזר לי כל-כך, זה ממש מרגיע".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אריק קפלן, נשיא התאחדות "אילת", ארגון הגג לענפי ספורט שאינם אולימפיים: "ללוחמים שלנו מגיע הטוב ביותר ואנו נמשיך לחפש דרכים לתת ולהעשיר אותם. אנו גאים שיכולנו לתת להם פעילות שהינה בעלת ערך ספורטיבי וזאת לצד הפן הנפשי - קצת 'לברוח' מהיום יום. גאים בחיילים שלנו ונמשיך לפעול למענם וכמובן למען האדרת מדינת ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר