יו"ר הוועד הפראלימפי: "משרד הספורט מתכחש להחלטות של עצמו, שישלם ליעקב ביננסון"
משה (מוץ) מטלון תוקף את הסחבת וההתחמקות מתשלום הבונוס למאמן נבחרת השחייה: "הם משחקים איתו פינג פונג, זה לא ראוי" • על הפרשה דווח לראשונה ב"ישראל היום"
Your browser doesn’t support HTML5 audio
ובנושא אחר, מטלון ניצל את ההזדמנות לברך את יעל ארד על כניסתה בפעם השנייה ברציפות לתפקיד יו"ר הוועד האולימפי: "הוועד האולימפי בהובלתה של יעל ארד הביא את ספורטאי ישראל להישגים שלא נראו כמותם במשחקים האולימפיים בפריז 2024, הישגים שהביאו אושר וגאווה לכל אזרחי המדינה, בעיקר בתקופה קשה זו.
"יעל היא פרטנרית מושלמת וחברת אמת של הספורט הפראלימפי. אנחנו תומכים בדרכה ומשלבים ידיים במאבק על עתיד של הספורט האולימפי והפראלמפי בישראל. בשם כל המשפחה הפראלימפית, ספורטאים, מאמנים ואנשי המעטפת המקצועית, אני מאחל ליעל הרבה הצלחה בהובלת הספורט האולימפי בשנים הבאות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

