"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סבתא קנדית בת 59 שברה שיא גינס בשכיבות סמיכה | צפו

דונה ג'ין וויילד, לה יש 12 נכדים, הצליחה לעשות 1,575 שכיבות סמיכה ב-60 דקות, ונכנסה לספר השיאים העולמי, מספר חודשים לאחר ששברה את השיא בביצוע פלאנק

, עודכן
0השמעה
וויילד בפעולה , צילום מסך
וויילד בפעולה. צילום: צילום מסך

היסטוריה. דונה ג'ין וויילד הקנדית בת ה-59, לה 12 נכדים, שברה את שיא שכיבות סמיכה בשעה אחת על ידי אישה, כשהיא מבצעת 1,575 שכיבות סמיכה ב-60 דקות, כך דיווח שיאי גינס ב-20 בנובמבר.

לפי רשות השיאים העולמית, וויילד שברה את השיא הקודם - 1,207 שכיבות סמיכה בשעה אחת - עם 17 דקות פנויות. "הייתי צריכה לנגב את הדמעות והרגשות המאושרים ולהמשיך לעשות עוד שכיבות", אמרה ויילד. "עדיין הרגשתי די חזקה וכיוונתי למספר גבוה של שכיבות סמיכה ב-17 הדקות הבאות".

הצטרפו לניוזלטר החדש של מדור הספורט!

כל מה שחשוב לדעת בספורט הישראלי והעולמי, אצלך במייל

על מנת להיספר לסך הכולל, יש לבצע את שכיבות הסמיכה בכיפוף של 90 מעלות במרפק והארכה מלאה תוך כדי דחיפה למעלה. כשלא ביצעה את שכיבות הסמיכה, ויילד הורשתה לקחת הפסקות. גינס דיווח שווילד השלימה 620 שכיבות סמיכה ב-20 הדקות הראשונות. לקראת סוף השעה, הכתף של וויילד החלה לפרוק ממקומה לפני שחזרה פנימה.

A 59-year-old grandmother of 12, DonnaJean Wilde, broke the world record for the most push-ups in an hour, completing 1,575 in 60 minutes

That's 26 pushups per minute for 60 minutes 🔥pic.twitter.com/Z3k7nOoNfZ

— Wolf of X (@tradingMaxiSL) November 27, 2024
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במרץ שברה וויילד שיא ביצוע הפלאנק הארוך בהיסטוריה, תוך שמירה על עצמה יציבה במשך 4 שעות, 30 דקות ו-11 שניות. וויילד סיפרה בסרטון שהאימונים שלה עבור הפלנק כללו ביצוע מאות שכיבות סמיכה ביום. "בזמן שהתאמנתי לשיא בפלאנק, שכיבות סמיכה היו חלק גדול מהאימונים שלי", אמרה. "התאהבתי בביצוע שכיבות סמיכה, אז, פשוט המשכתי להתגלגל עם זה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר