"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יעל ארד: "קיצוץ בתקציב הספורט בישראל הוא שערוריה, לא נוכל להסכים לזה"
יו"ר הוועד האולימפי בישראל זועמת על הצעד הממשלתי הצפוי: "ללא תקציב למתקנים, לספורט עממי, לחוגים ספורט הישגי, ולהתפתחות בני נוער - נלך אחורה"
יעל ארד יו"ר הוועד האולימפי. צילום: אורן אהרוני

יעל ארד: "קיצוץ בתקציב הספורט בישראל הוא שערוריה, לא נוכל להסכים לזה"

יו"ר הוועד האולימפי בישראל זועמת על הצעד הממשלתי הצפוי: "ללא תקציב למתקנים, לספורט עממי, לחוגים ספורט הישגי, ולהתפתחות בני נוער - נלך אחורה"

אורן אהרוני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הספורט הישראלי סוער לאור דרישות של אגף התקציבים לקיצוצים חסרי תקדים במשרד התרבות והספורט, שמהווים סכנה ממשית לקיום הגופים המדוברים. שר הספורט מיקי זוהר מקיים בשעות אלה (ראשון) כנס חירום באצטדיון רמת גן, ודן בגזירות.
עוד קודם לכן, יעל ארד, יו"ר הוועד האולימפי בישראל, הנמצאת בפורטוגל בכנס של הוועדים האולימפיים הלאומיים, פרסמה פוסט נוקב שניסה להסביר את המצב: "תקציב הספורט בישראל הוא מהנמוכים במדינות ה-OECD. טיפוח הספורט הוא הרבה יותר מטורנירים ואליפויות, הוא כלי חינוכי, מפתח מצוינות, מעודד את הילדים ובני הנוער לחיים בריאים ומרחיק אותם מהשמנה ופעמים רבות מחוסר מעש או הדרדרות לסמים ואלימות".
עוד כתבה ארד: "יש בישראל תשתית מצויינת להתמקדות בספורט, אבל ללא תקציב למתקנים, לספורט עממי, לחוגים ספורט הישגי, ולהתפתחות בני נוער - נלך אחורה. הספורט הישראלי מביא גאווה גדולה לעם ישראל ולעם היהודי ובזכותו דגל ישראל מונף מאות פעמים בשנה בתחרויות בינלאומיות, על במות רבות, בשידורים חיים ברחבי העולם ומביא בשורה חיובית למיליארדי אנשים כמו ששום דבר אחר לא עושה".
ארד הוסיפה: "במשחקים האולימפיים בפריז זכו במדליות ספורטאים מ-91 מדינות ו -40% מהמדליות הגיעו ממדינות אירופה. מדינות אלה זוכות לתקציבי ענק ולתמיכה משמעותית כל השנה. כולנו חווים שנה קשה ותקציב המדינה חייב לעבור תיקון למימון עלויות המלחמה, שיקום העוטף וסיוע לתושבי הצפון, למשפחות החטופים ולפצועים הרבים. אבל דווקא בימים אלה, הספורט הוא כלי שיקומי, הספורטאים מעוררים השראה ומעניקים כל כך הרבה כוח לסובבים אותם".
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
לסיום תקפה ארד: "לפני שסגרו משרדי ממשלה מיותרים או קיצצו בכספים עצומים שהולכים למטרות סקטוריאליות, קיצוץ בתקציב הספורט בישראל הוא שערוריה ולא נוכל להסכים לזה. מחר בישיבת הנהלת הוועד האולימפי ובכינוס החירום של איגודי הספורט נסכם על הדרכים המתאימות להתנגד לקיצוץ המאיים עלינו ולהסביר לאוצר את חשיבות התמיכה בספורט בישראל".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...