"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"אם אגיד שהגעתי לסעודיה רק לכיף ולא בשביל הכסף, אשקר"
אחרי גל הביקורות על טורניר הראווה היוקרתי בו חולקו מיליוני דולרים למשתתפים וליאניק סינר הזוכה, קרלוס אלקרס לא מסתיר: "אני משחק כי אני אוהב טניס, אבל צריך להיו מציאותיים" • ומה היה לאיטלקי להגיד באשר להשתתפותו?
קרלוס אלקרס בטוניר "סלאם 6 המלכים" בסעודיה. צילום: רויטרס

"אם אגיד שהגעתי לסעודיה רק לכיף ולא בשביל הכסף, אשקר"

אחרי גל הביקורות על טורניר הראווה היוקרתי בו חולקו מיליוני דולרים למשתתפים וליאניק סינר הזוכה, קרלוס אלקרס לא מסתיר: "אני משחק כי אני אוהב טניס, אבל צריך להיו מציאותיים" • ומה היה לאיטלקי להגיד באשר להשתתפותו?

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לא מסתיר.לא מעט ביקורות נשמעו על טורניר הראווה "סלאם 6 המלכים" בסעודיה, שבו המשתתפים שלשלו לכיסם 1.5 מיליון דולר בעוד יאניק סינר הזוכה - גרף סכום עתק של 6 מיליון דולר. אתמול (שני) הפיינליסט קרלוס אלקרס לא התבייש להגיד במסיבת העיתונאים את האמת.

"אם אגיד שהלכתי לשם רק בשביל הכיף או כדי לשחק ולשכוח מכסף, אשקר", הודה הספרדי, "זה ברור, כל הטניסאים עובדים ומשחקים גם בשביל זה, אלה החיים. אני אוהב לשחק טניס ורוב הזמן אני לא חושב על כסף, אני משחק בשביל אהבה או כיף. אבל צריך להיות מציאותיים ולרצות להרוויח כסף. חולקו שם כספי הזכייה הגבוהים בהיסטוריה, אז זו הייתה מוטיבציה להשתתף, לפחות עבורי".

הדברים הללו מגיעים אחרי אלו של סינר, שאמר כי לא השתתף בטורניר בשביל הכסף אלא בשביל הרצון להתחרות מול הטניסאים הטובים בעולם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...