"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מדליית זהב בחתירה למורן סמואל, ארד לשאהין ומילפלדר

אחרי הארד בריו והכסף בטוקיו, החותרת הישראלית השיגה את הזהב הפראלימפי הראשון בקריירה שלה • הצמד הישראלי הפתיע ומיד אחרי סמואל העניק למשלחת מדליה חמישית בפריז • שמוליק דניאל במקום החמישי בגמר הגברים

,עודכן
0השמעה
מורן סמואל עם מדליית הזהב. צילום: אורן אהרוני

הצלחה כפולה בחתירה.מספר המדליות של ישראל במשחקים הפראלימפיים בפריז גדל היום בצהריים (ראשון) לחמש, אחרי שתי מדליות בתחרויות החתירה. מורן סמואל זכתה במדליית הזהב, בעוד הצמד סאלח שאהין ושחר מילפלדר זכה במדליית הארד.

עבור סמואל מדובר במדליה פראלימפית שלישית בקריירה. אחרי שזכתה בארד בריו ובכסף בטוקיו לפני שלוש שנים, היום היא השלימה סט עם המדליה הנחשקת מכולן - מדליית הזהב

סמואל בת ה-42 שברה את השיא הפראלימפי במוקדמות כשסיימה את מקצה 2000 המטרים ב-9:58.02 דקות. הפעם היא קבעה זמן איטי יותר עם 10:25.40 דקות, אך בכל זאת היא נהנתה מיתרון מבטיח לכל אורך המרוץ כשהיא מקדימה בשמונה שניות וחצי את סגניתה הנורבגית.

מורן סמואל במרכז,צילום: אורן אהרוני
מורן סמואל עם מדליית הזהב,צילום: אורן אהרוני
מורן סמואל עם דגל ישראל,צילום: אורן אהרוני
מורן סמואל חוגגת את ניצחונה בגמר,צילום: אורן אהרוני
מורן סמואל עם מדליית הזהב,צילום: אורן אהרוני
מורן סמואל עם בנותיה,צילום: אורן אהרוני

ישראל כאמור השיגה את הפודיום החמישי שלה בגמר הזוגות, אחרי שסאלח שאהין ושחר מילפלדר קטפו את מדליית הארד. השניים סיימו במקום השלישי כשחצו את קו 2000 המטרים אחרי 8:31.85 דקות. הם פיגרו ב-13 וב-10 שניות בהתאמה אחרי בריטניה וסין, והקדימו את אוקראינה הרביעית ב-11 שניות.

בין שתי התחרויות נערך גם גמר הגברים, וגם שם הייתה נציגות ישראלית כששמוליק דניאל סיים במקום הרביעי במקצה ל-2000 מטרים. הישראלי חצה חמישי את קו הסיום תוך 9:36.94, אלא שהאיטלקי שסיים שלישי נפסל ועל כן דניאל טיפס מקום אחד.

סאלח שאהין ושחר מילפילדר עם מדליות הארד,צילום: אורן אהרוני
סאלח שאהין ושחר מילפילדר עם מדליות הארד,צילום: אורן אהרוני
סאלח שאהין ושחר מילפלדר,צילום: אורן אהרוני
סאלח שאהין ושחר מילפלדר,צילום: אורן אהרוני
סלאח שאהין, שחר מילפלדר ומורן סמואל. יום גדול למשלחת בחתירה,צילום: אורן אהרוני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שמוליק דניאל,צילום: Getty Images
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר