"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"הרגשתי לחץ כשלא היו מדליות": ארטיום דולגופיאט נחת בישראל עם מדליית הכסף
גדול המתעמלים הישראלים בכל הזמנים שב ארצה מפריז לאחר שהפך לישראלי הראשון שזוכה במדליית זהב וכסף בזו אחר זו • על הטענות לקיפוח בגמר: "כולם בני אדם, לא אגיד שהשופטים טועים כי היה קשה לראות, אני ממש בטוח שזה לא בגלל שאני ישראלי" • "מודה לג'ודאים שנתנו לי קצת לנשום והורידו ממני את הלחץ בשבוע הקשה הזה"
ארטיום דולגופיאט נוחת בישראל. צילום: אלן שיבר

"הרגשתי לחץ כשלא היו מדליות": ארטיום דולגופיאט נחת בישראל עם מדליית הכסף

גדול המתעמלים הישראלים בכל הזמנים שב ארצה מפריז לאחר שהפך לישראלי הראשון שזוכה במדליית זהב וכסף בזו אחר זו • על הטענות לקיפוח בגמר: "כולם בני אדם, לא אגיד שהשופטים טועים כי היה קשה לראות, אני ממש בטוח שזה לא בגלל שאני ישראלי" • "מודה לג'ודאים שנתנו לי קצת לנשום והורידו ממני את הלחץ בשבוע הקשה הזה"

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מאות ישראלים קיבלו הערב (שני) בנתב"ג את ארטיום דולגופיאט ששב מפריז כגדול המתעמלים הישראלים בכל הזמנים. ביום שבת האחרון, נכנס המתעמל הישראלי שוב נכנס לספרי ההיסטוריה לאחר שהפך לישראלי הראשון שזוכה במדליות זהב וכסף בזו אחר זו וכן הגבר הישראלי הראשון שזוכה במדליית הכסף.

ארטיום, שהתקבל על ידי ההמון בשירה אדירה, היה נראה מעט מבויש, כמי שלא באמת מבין על מה כל המהומה. בתוך הקהל ניתן היה לראות את ילדי נבחרת ההתעמלות של מכבי תל אביב, המועדון בו מתחרה דולגופיאט.

דולגופיאט ומשפחתו, צילום: אלן שיבר

עם נחיתתו, אמר דולגופיאט במסיבת העיתונאים: "זה מחמם את הלב לראות את הילדים הקטנים שבאו ורואים שהכל אפשרי אם אנחנו מאמינים בעצמנו. אני מודה לכל מי שצפה בי, למשפחה שלי שהשקיעה בי מגיל אפס ועד היום וכמובן למאמנים שגידלו אותי ולכמעט אשתי - האדם הכי חשוב בחיי. כשעליתי לגמר היא אמרה לי 'עכשיו לא רק עלית לגמר - עכשיו זה הזמן שלך'".

ארטיום דולגופיאט נוחת בישראל, צילום: אלן שיבר

לגבי הטענות על קיפוח בציונים בגמר אמר ארטיום: "אני קיבלתי את הציון שמגיע לי. הייתה התלבטות שם לגבי הפיליפיני, אלה דברים שקורים במילי-שניות, כל אחד יכול לטעות. אנחנו כולם בני אדם, לא אגיד שהשופטים טועים כי היה קשה לראות, אני ממש בטוח שזה לא בגלל שאני ישראלי".

דולגופיאט עם ילדי מכבי תל אביב,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד הוסיף על יום המדליות ההיסטורי בו לקח חלק: "לא ידעתי על המדליות של השיט, רק אחרי הגמר אמרו לי. שמחתי מאוד. הרגשתי קצת יותר לחץ כשעוד לא היו מדליות לישראל, מודה לג'ודאים שנתנו לי קצת לנשום והורידו ממני את הלחץ בשבוע הקשה הזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...